Ons waller landgoed

Ons waller landgoed - Dorothea Ter Horst | Nextbestfoodprocessors.com

...en, wierden en historische koeienrassen en paarden nodigen uit om de geest te verruimen met een wijde blik ... Over ons - Landgoed Rhederoord ... . Er is ruimte voor groepen tot 60 personen om hier te dineren. Dat is wat wij als stichting Kastelen, historische Buitenplaatsen & Landgoederen (sKBL) graag zien. Het is een unieke erfenis en iedereen mag ervan genieten. Samen voor ons historische en groene erfgoed. Zo veel mogelijk mensen enthousiast maken, dat is een belangrijk doel van sKBL. Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. E ... Dorothea Ter Horst: Ons waller landgoed ... . Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Informeer via onderstaand contactformulier vrijblijvend naar de vergaderarrangementen of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt ons bereiken via 076 561 60 89 of [email protected] Bestel Ons waller landgoed van Horst, Dorothea ter als Hardcover voor 30.0€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! De Landgoed Vollenhoven B.V.: zorg voor het onderhoud en het beheer van het landgoed, voor zover dit niet is uitbesteed aan de Stichting Vrienden Landgoed Vollenhoven.. Stichting Vrienden Landgoed Vollenhoven: voert het beheer over de tuinen en het park en richt zich daarbij in het bijzonder op het behoud van de landschappelijke - en de cultuurhistorische waarden. Giften aan Stichting Landgoed De Peerdegaerdt kunnen aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting, de Belastingdienst heeft De Peerdegaerdt gerangschikt als ANBI. Meer informatie hierover vindt u bij de Belastingdienst, ook kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Gegevens KvK-nummer: 24 425 460 RSIN: 818792644 Home Over ons. Over de Olmenhorst . Een oase van rust midden in de Randstad. Home Over ons. Landgoed de Olmenhorst. Midden in de Haarlemmermeer, tussen Den Haag en Amsterdam, vind je in een oase van rust op Landgoed de Olmenhorst. 18 hectare aan biologische appel- en perenboomgaarden, monumentale panden en ateliers. Landgoed Kraaybeekerhof maakt onderdeel uit van de zogenaamde Stichtse Lustwarande, een aaneengeregen ketting van unieke landschapsparels en landgoederen. Lokaal is het landgoed van betekenis voor omwonenden en buurtgenoten; zij kunnen een oogstaandeel nemen in de zelfoogsttuin en wekelijks verse groentes, kruiden, kleinfruit en bloemen oogsten. Vergadercentrum Landgoed de Horst is uniek en heeft een rijke historie. Meer over de geschiedenis van Landgoed de Horst, leest u op deze pagina....

INFORMATIE

AUTEUR
Dorothea Ter Horst
DIMENSIE
6,62 MB
BESTANDSNAAM
Ons waller landgoed.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen uit de buurt van Ermelo en verre omstreken kent de naam Ullerberg, het landgoed verscholen achter rododendronstruiken en sparrenbomen, al was het alleen maar van de vuilstort, het bedrijf dat daar jarenlang was gevestigd. Menigeen heeft wel eens een glimp van het huis met de witte gevel opgevangen als hij de flauwe bocht in de Jr. Dr. C.J. Sandbergweg door reed. Maar slechts een enkeling heeft het geluk gehad tot het hart van het elegante jachthuis door te kunnen dringen. Wie waren die Wallers uit het westen? Hoe speelden zij het klaar om het landgoed een eeuw lang in bezit van de familie te houden? Hoe leefden al die gezinnen op de afgelegen buitenplaats? Eén van de erven is in de geschiedenis gedoken en heeft in deze kroniek alle geheimen van Thors landgoed ontsluierd. Want de Ullerberg wordt behoed door deze god met zijn magische hamer. Bovendien krijgt de lezer aan de hand van intieme vertellingen een verrassend beeld van honderd jaar leven op "de parel van de Veluwe'.

Wil je het boek lezen?Ons waller landgoed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dorothea Ter Horst. Lezen Ons waller landgoed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN