Redelijke godsdienst

Redelijke godsdienst - W. a Brakel | Nextbestfoodprocessors.com

...jn woorden net zo goed door iemand uit deze tijd geschreven kunnen zijn ... Redelijke Godsdienst - deel 3 - 9789462780064 ... . Evert Barten (1981) werkt als jongerenredacteur bij het Reformatorisch Dagblad, is getrouwd en heeft twee kinderen. Interview met Evert Barten in: De Saambinder (19 november 2015). 'Neem en lees.' Lees verder... Interview met Evert Barten door CIP (8 december 2014). 'Voor Calvijn hoef je geen refo te zijn.' Godsdienst die zich vaak alleen op de zondag afspeelt en verder door de week zich alleen wat aan de oppervlakte vertoont. Er wordt niet afgestoken naar de diepte. Ontmaskert het u niet in uw ... bol.com | Redelijke godsdienst, W. a Brakel ... ... . Er wordt niet afgestoken naar de diepte. Ontmaskert het u niet in uw zondagschristendom, wanneer Paulus hier spreekt over de redelijke godsdienst die heel uw leven heeft te doortrekken. Redelijke Godsdienst van J.J. Stam, Jannie Kranendonk-Gijssen en Wilhelmus à Brakel voor €49.95 - Wilhemus à Brakel (1633-1711) schreef zijn Redelijke Godsdienst als dogmatiek voor de gemeenteleden. De eerste druk kwam uit in 1700. Sindsdien zijn er tientallen herdrukken gevolgd. Het boek was zeer geliefd... Redelijke Godsdienst, deel 2b - Wilhelmus à Brakel (1633 - 1711) schreef zijn Redelijke Godsdienst als dogmatiek voor gemeenteleden. De eerste druk kwam uit in 1700 en sindsdien zijn er tientallen herdrukken gevolgd. Wilhelmus à Brakel (1635-1711) schreef zijn Redelijke Godsdienst als dogmatiek voor gemeenteleden. De eerste druk kwam uit in 1700, en sindsdien zijn tientallen herdrukken gevolgd. Dat het boek zo geliefd was bij gewone kerkleden, komt wellicht vooral omdat Brakel bij vrijwel ieder onderwerp een toespitsing maakt naar het persoonlijke leven. Redelijke Godsdienst, deel 3 - Wilhemus à Brakel (1633-1711) schreef zijn Redelijke Godsdienst als dogmatiek voor de gemeenteleden. Om de Redelijke Godsdienst ook voor komende generaties leesbaar te houden, wordt het boek hertaald door Jasper Stam. Nadat dit voorjaar deel 1a verscheen, is nu ook deel 1b gereed gekomen. Hierin zijn de laatste 14 hoofdstukken ondergebracht uit À Brakels eerste deel van de Redelijke Godsdienst, dat gaat over de zegeningen die God in het De Redelijke Godsdienst; Deel 3. De Redelijke Godsdienst. Deel III; Hoofdstuk 1 - 6; RTF PDF; De Redelijke Godsdienst. Deel III; verklaring Openbaring van Johannes. RTF PDF; Breevaart, ds. G. van den. 4 preken en 8 verslagen van afscheid en sterven; RTF PDF; Als reukwerk voor Gods aangezicht, 5 ... De "Redelijke Godsdienst" is het bekendste werk van À Brakel en biedt een overzicht van de geloofsleer. Er blijkt duidelijk uit dat de schijver dicht bij de Heere geleefd heeft. "Helder en klaar" is een weergave van de "Redelijke Godsdienst" in de taal van nu. Titel: De Redelijke Godsdienst Auteur: Wilhelmus à Br...

INFORMATIE

AUTEUR
W. a Brakel
DIMENSIE
8,96 MB
BESTANDSNAAM
Redelijke godsdienst.pdf

OMSCHRIJVING

In dit Bijbels dagboek zijn de mooiste en leerzaamste gedeelten uit de Redelijke godsdienst in dagelijkse overdenkingen bijeengebracht. Het is daarmee een waardevolle gids voor degenen die belang hechten aan de kennis van de waarheid en het heil van hun onsterfelijke ziel. Wilhelmus à Brakel (1635-1711) was, toen hij de 'Redelijke godsdienst' in 1700 het licht deed zien, predikant in Rotterdam. Sindsdien is hij onder het gewone kerkvolk een van de meest gelezen oudvaders. Het boek beleefde talloze herdrukken en is tot op de dag van vandaag een geliefd naslagwerk. Voor deze uitgave is - zonder daarbij iets te veranderen aan de boodschap die à Brakel bracht - het taalgebruik gemoderniseerd en is middels een duidelijk zakenregister het boek verder ontsloten en kan op tal van vragen direct een antwoord worden gezocht.

Wil je het boek lezen?Redelijke godsdienst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. a Brakel. Lezen Redelijke godsdienst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN