Het Sindone Complot

Het Sindone Complot - Julia Navarro | Nextbestfoodprocessors.com

... gewetenloze broederschappen hebben het voorzien op de heilige lijkwade van Christus: een bloedig conflict, dat z'n oorsprong vindt in de eeuwenoude geschiedenis van het Christendom ... Het Sindone complot | Boek.be ... . En zelfs vandaag de dag nog gaan ze over lijken... Na een brand in de Dom van Turijn wordt het lijk gevonden van een man met afgesneden tong. Julia Navarro: Het Sindone complot . Het is geen loeispannende thriller, als pageturner voldoet het maar matig, het is niet overweldigend goed geschreven en er worden je niet aan de lopende band weetjes gepresenteerd. Het Sindone complot (Paperback). Twee gewetenloze broederschappen hebben het voorzien op de heilige lijkwade van Christus: een bloedig conflict, dat z'n... Het Sindone complot. Ko ... Het Sindone Complot | BoekenPlatform.nl ... . Het Sindone complot (Paperback). Twee gewetenloze broederschappen hebben het voorzien op de heilige lijkwade van Christus: een bloedig conflict, dat z'n... Het Sindone complot. Koop Nu €15,95. Leuk . Het Sindone complot. Twee gewetenloze broederschappen hebben het voorzien op de heilige lijkwade van Christus: een bloedig conflict, dat z'n oorsprong vindt in de eeuwenoude geschiedenis van het christendom. In het Sindone-complot wordt in de kathedraal van Turijn meerdere malen brand gesticht zonder duidelijk zichtbare reden. Wanneer hierbij een man om het leven komt, is opeens het onderzoeksteam van Marco Valoni van de afdeling Kunstdelicten met zijn onderzoeksteam uit Rome van de partij om alle onduidelijkheid op te lossen. Het Sindone complot. 4 4 x gezien 0 0 x bewaard sinds 15 nov. '18, 12:23. Bewaar ... Het Sindone complot was het boek waarmee Navarro debuteerde. Het verdrong in haar thuisland Spanje De Da Vinci Code van de eerste plaats. Verder wordt het verhaal verfilmd en is...

INFORMATIE

AUTEUR
Julia Navarro
DIMENSIE
12,99 MB
BESTANDSNAAM
Het Sindone Complot.pdf

OMSCHRIJVING

Julia Navarro HET SINDONE COMPLOTTwee gewetenloze broederschappen hebben het voorzien op de heilige lijkwade van Christus: een bloedig conflict, dat z’n oorsprong vindt in de eeuwenoude geschiedenis van het Christendom. En zelfs vandaag de dag nog gaan ze over lijken...Na een brand in de Dom van Turijn wordt het lijk gevonden van een man met afgesneden tong. In Turijn zit bovendien al enkele jaren een man zonder tong in de gevangenis. Commissaris Marco Valoni staat voor een raadsel. lemand lijkt het op de Sindone te hebben voorzien - de heilige lijkwade van Christus, de kostbaarste relikwie uit het Christendom. Wie zijn die zwijgende mannen? Is er een verband met eerdere branden?Hun speurtocht voert Marco Valoni en kunsthistorica Sofia Galloni naar het verleden, naar een nauw vervlochten netwerk van twee geheime broederschappen: een vroegchristelijk genootschap uit Turkije en zeer invloedrijke nakomelingen van de Tempeliers. Wanneer Marco. Sofia en de Spaanse journaliste Ana Jim z -die een eigen onderzoek is begonnen - de geheimen van de Tempeliers dreigen te ontraadselen. brengen ze zichzelf in groot gevaar.‘Bijzonder onderhoudend (...) Navarro heeft haar roman virtuoos gecomponeerd: religieus fanatisme, helden en schurken in een verbitterde tweekamp, een liefde met hindernissen - aan alle kanten goed gelukt!’ El Mundo‘Navarro’s spel met werkelijkheid, fictie, heden en verleden levert haar boek terecht de bijnaam de Spaanse Da Vinci Code op’ La Revista‘Een fantastisch debuut! Spannend tot de laatste bladzijde’ Noticias‘Een adembenemende onderneming - briljant’ El Tiempo‘Een gedurfd waagstuk om 2000 jaar geschiedenis in een roman te stoppen. Navarro is het bijzonder goed gelukt - een fantastische leeservaring!’ El PaisJulia Navarro (Madrid, 1953) werkt als verslaggever voor diverse kranten. Haar fictiedebuut Het Sindone Complot werd een enorme bestseller en verdrong De Da Vinci Code in Spanje van de eerste plaats op de bestsellerlijsten. Het verschijnt in meer dan tien landen in vertaling en ook de filmrechten zijn verkocht. Julia Navarro woont in Madrid en schrijft aan haar tweede literaire thriller.

Wil je het boek lezen?Het Sindone Complot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julia Navarro. Lezen Het Sindone Complot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN