Limburgensia

Limburgensia - Babke Aarts | Nextbestfoodprocessors.com

...ht volle jaren had hij besteed aan dat grootsche werk, elf legioenen er aan geofferd, zijn genie en zijn ... Limburgsch Dagblad/Jaargang 3/Nummer 303/Limburgensia ... ... ... Titel: Militaria-Limburgensia: Het Limburgsche Bondscontingent 1842-(1867) Auteur: Ing. Ing. Henri Smeets ISBN: 9789463421072 Formaat: 17 x 24 cm. Pagina's: 574. Kleur en paperback. Het boek is verkrijgbaar via de traditionele (offline) boekhandel, online boekhandel en via volgende links. klik hier om te bestellen bij de uitgever: boek Op een steenworp afstand van het Vrijthof in Maastricht ligt Boekhandel De Tribune. Ze horen, kortom, thuis in een museum. De schenking betekent een belangrijke bijdrage aan het regionaal ... Antiquariaat Coriovallum Heerlen ... . Ze horen, kortom, thuis in een museum. De schenking betekent een belangrijke bijdrage aan het regionaal cultureel erfgoed, want er bestaat geen betere particuliere collectie op dit gebied.In Limburgensia laten meer dan 25 auteurs hun licht schijnen op de 'schatten van Schillings'. Militaria-Limburgensia Het Limburgsche Bondscontingent 1842-(1867) Auteur: Henri Smeets | Uitgever: Mijnbestseller.nl. Ongeveer 3-5 werkdagen. 0 out of 5 ( Er zijn nog geen beoordelingen. ) Stichting Boekensteun Heerlen. Wie zijn wij: Een tweedehands boekenwinkel die haar inkomsten in zijn geheel schenkt aan goede doelen. Misschien komt u geregeld in onze winkel en beschikt u over een boekenlegger waarop de site vermeld staat, of bent u hier via zoekwerk terechtgekomen, het maakt niet uit! Collectie Limburgensia in gevaar. De Stadsbibliotheek van Maastricht in het Centre Céramique herbergt een historische collectie boeken en documenten over Limburg die niet alleen van stedelijk maar zeker van provinciaal en zelfs nationaal belang is....

INFORMATIE

AUTEUR
Babke Aarts
DIMENSIE
10,28 MB
BESTANDSNAAM
Limburgensia.pdf

OMSCHRIJVING

LimburgensiaDe schatten van SchillingsRedactie: Babke Aarts, Ad van Pinxteren & Jos SchatorjéVormgever: Hans LemmensHet Limburgse echtpaar Miep en Har Schillings houdt van verzamelen. Har legde zich bijvoorbeeld vier decennia toe op Limburgensia. Deze collectie, van manuscripten en vooral bijzonder drukwerk, is onlangs overgedragen aan het Limburgs Museum.Die overdracht is een bewuste keuze, want veel boeken hebben qua inhoud en afwerking een museale verschijningsvorm. Ook bieden ze inzicht in de ontwikkeling van aandachtsgebieden als archeologie, numismatiek, geschiedenis en kunstgeschiedenis in Limburg. Bovendien bevatten de boeken sporen van hun eigen ontstaan en bieden ze inzicht in de maatschappelijke relevantie van drukwerk. Ze horen, kortom, thuis in een museum. De schenking betekent een belangrijke bijdrage aan het regionaal cultureel erfgoed, want er bestaat geen betere particuliere collectie op dit gebied.In Limburgensia laten meer dan 25 auteurs hun licht schijnen op de 'schatten van Schillings'. Ze tonen een aantal Limburgse bibliografische hoogtepunten uit de collectie en moedigen liefhebbers van boeken en boekgeschiedenis aan te blijven zoeken naar de boeiende wereld achter het boek.

Wil je het boek lezen?Limburgensia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Babke Aarts. Lezen Limburgensia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN