Verkopen voor Dummies / deel Pocketeditie

Verkopen voor Dummies / deel Pocketeditie - Tom Hopkins | Nextbestfoodprocessors.com

...hilderen met olieverf voor Dummies. KLEUR OP HISTORISCHE GEBOUWEN ... Voor Dummies - Verkopen voor Dummies PDF Download ... . Verkopen voor Dummies / deel Pocketeditie. Links. DMCA; PRIVACYBELEID; CONTACT; VOORWAARDEN Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers (E-book) (Geert Delobelle) • Verkopen voor Dummies (E-book) - Pocketeditie (Tom Hopkins) • Advanced verkopen voor dummies (E-book) (Ralph Roberts, Joe Kraynak) • De eerste 10 stappen naar exportsucces (Andreas van der Ven, Wilko van Dijk) • Business-to-business verkoopacties (Dirk van Eunen ... Compra Verkopen voor dummies. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini i ... Verkopen voor dummies door Tom Hopkins (Ebook ... ... ... Compra Verkopen voor dummies. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei 'Verkopen voor dummies (E-book)' door Tom Hopkins - Onze prijs: €9,99 - Direct te downloaden Verkopen is een vak apart, waar nog heel wat bij komt kijken. De derde editie van Verkopen voor Dummies is nu verkrijgbaar als voordelige pocketeditie....

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Hopkins
DIMENSIE
12,21 MB
BESTANDSNAAM
Verkopen voor Dummies / deel Pocketeditie.pdf

OMSCHRIJVING

Verkopen voor Dummies / deel Pocketeditie 3e druk is een boek van Tom Hopkins uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789043031479 Verkopen is een vak apart, waar nog heel wat bij komt kijken. De derde editie van Verkopen voor Dummies is nu verkrijgbaar als voordelige pocketeditie. Doe daar je voordeel mee en wordt een betere verkoper.Afspraken maken, prospects onderzoeken, referenties krijgen, follow ups doen: in deze pocketeditie lees je het allemaal. Je krijgt een stappenplan van het verkoopsucces en tips over hoe om te gaan met zorgen van de klant, hoe de verkoop te sluiten en je tijd goed in te delen. Het hele verkoopproces wordt uitvoerig behandeld. Leer hoe je jezelf kunt onderscheiden van andere verkopers door je klant echt te kennen.Tom Hopkins, miljonair op zijn 27e, is een schoolvoorbeeld van een succesvolle verkoper. Hij is directeur van een van de meest prestigieuze organisaties op het gebied van verkooptrainingen ter wereld, Tom Hopkins International, en auteur van meer dan 15 boeken.

Wil je het boek lezen?Verkopen voor Dummies / deel Pocketeditie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Hopkins. Lezen Verkopen voor Dummies / deel Pocketeditie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN