De kunst van erotiek

De kunst van erotiek - none | Nextbestfoodprocessors.com

... werk Een wereldwijd overzicht van erotische kunst door de eeuwen heen ... Fotograaf Sanne Sannes in de Kunsthal: geen seks maar erotiek ... . Erotiek inspireerde door de eeuwen heen talloze belangrijke kunstenaars. In De kunst van erotiek staan in chronologische volgorde 170 erotische werken van beroemde en minder beroemde kunstenaars; van tekeningen van Rembrandt en Turner, prenten van Hokusai en Perzische miniaturen tot schilderijen van Botticelli, Picasso en Brown. De kunst van erotiek (Hardcover). Een wereldwijd overzicht van eroti ... bol.com | De kunst van erotiek | 9789000359264 | Boeken ... . De kunst van erotiek (Hardcover). Een wereldwijd overzicht van erotische kunst door de eeuwen heenErotiek inspireerde door de eeuwen heen talloze... De kunst van erotiek Erotiek inspireerde door de eeuwen heen talloze belangrijke kunstenaars. In dit prachtige overzicht staan in chronologische volgorde 170 erotische werken van beroemde en minder beroemde kunstenaars; van tekeningen van Rembrandt en Turner, prenten van Hokusai en Perzische miniaturen tot schilderijen van Botticelli, Picasso en Brown. De kunst van erotiek kan aldus bekeken en gelezen worden als een reis door de kunstgeschiedenis. Te beginnen bij een afbeelding van een man die een jongeling betast, aangetroffen op een Atheense ... De kunst van erotiek is prachtig vormgegeven en bevat een chronologisch overzicht in beeld van erotische kunst van over de hele wereld. Ieder beeld heeft een korte beschrijving. Het laatste gedeelte van het boek geeft over alle illustraties de uitgebreide uitleg en duiding. In navolging van de succesvolle zomerserie over het naakt in 2016, zal de zomer van 2017 in het teken staan van 'verboden kunst'. De komende weken vindt u hier vijf verhalen over kunstwerken die om ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,96 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van erotiek.pdf

OMSCHRIJVING

Een wereldwijd overzicht van erotische kunst door de eeuwen heenErotiek inspireerde door de eeuwen heen talloze belangrijke kunstenaars. In De kunst van erotiek staan in chronologische volgorde 170 erotische werken van beroemde en minder beroemde kunstenaars; van tekeningen van Rembrandt en Turner, prenten van Hokusai en Perzische miniaturen tot schilderijen van Botticelli, Picasso en Brown.Ook komen Indiase tempelbeelden aan bod en erotische sculpturen van grootheden als Michelangelo, Rodin en louise Bourgeois. Verder is er uitgebreid aandacht voor foto's, video's, installaties en performances van kunstenaars als Nobuyoshi Araki, Robert Mapplethorpe, Bruce nauman, Pipilotti Rist en Carolee Schneemann.Dit boek presenteert naast iconische uitbeeldingen als De oorsprong van de wereld van Courbet ook minder bekende erotische kunstwerken. Het illustreert rijkelijk de universele hang naar erotiek in de beeldende kunsten en trakteert de kijker en de lezer op talloze verrassingen, zowel wat de afgebeelde werken als hun scheppers betreft.De kunst van erotiek is een fraai vormgegeven boek, met een omslag dat is geïnspireerd op de beroemde Concetto Spaziale van Lucio Fontana, één van de meest subtiele en suggestieve kunstwerken in het boek.

Wil je het boek lezen?De kunst van erotiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De kunst van erotiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN