Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria

Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria - Iris Van 'T Leven | Nextbestfoodprocessors.com

...et geven van een standaardrichtlijn voor het veilig en milieuvriendelijk werken in het laboratorium niet gemakkelijk ... Kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu | Gezondheid ... ... . Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria, geschreven door Iris Van \'T Leven. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over medical laboratory safety, laboratorium, lab, jaar 1, Veiligheid, MLS, Hogeschool Utrecht & HAN. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria, geschreven ... Veiligheid en milieu in laboratoria door Iris van 't Leven ... . Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria, geschreven door I. van \'t Leven & Iris Van \'T Leven. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over veiligheid, mileu, medisch, laboratorium, biologie, HBO, HAN & Course 1BM. Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria wordt 11 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria. Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratori...

INFORMATIE

AUTEUR
Iris Van 'T Leven
DIMENSIE
5,18 MB
BESTANDSNAAM
Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria.pdf

OMSCHRIJVING

In elk laboratorium worden andere chemicaliën gebruikt en verschillende analysemethoden toegepast. Dat maakt het geven van een standaardrichtlijn voor het veilig en milieuvriendelijk werken in het laboratorium niet gemakkelijk. Dit boek helpt de lezer om de risico's die hij in zijn eigen specifieke situatie tegenkomt beter te beoordelen en passende voorzorgsmaatregelen te treffen. Hierbij staat een brongerichte benadering centraal. Met de juiste aanpak en gezond verstand kan elke laboratoriummedewerker praktische oplossingen vinden die zijn of haar werkplek veiliger maken.Het boek geeft tips voor het veilig werken met chemicaliën, biologische agentia, radioactieve stoffen, apparatuur, gascilinders, cryogene stoffen en met glaswerk. Ook wordt aandacht besteed aan de fysieke belasting bij labwerkzaamheden.Dit boek geeft zowel labmedewerkers als studenten een goed overzicht van de mogelijkheden om de risico`s bij laboratoriumwerk te beperken en een veilige en gezonde werksituatie te creëren.In deze nieuwe druk zijn de recente wijzigingen in de wetgeving rond stralingsbescherming en veranderingen in de typering van lasers verwerkt. Ook is de tekst aangepast aan de wijzigingen in de normen voor handschoenen. Tot slot zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van omgaan met kankerverwekkende, mutagene en reproductieschadelijke stoffen opgenomen.

Wil je het boek lezen?Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iris Van 'T Leven. Lezen Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN