Spel van Verlangens

Spel van Verlangens - P. Gerrickens | Nextbestfoodprocessors.com

...t je eigen behoeften, maar ook met die van de mensen om je heen, en met de behoeften die je vanuit de samenleving worden opgedrongen ... Spel van Verlangens - Peter Gerrickens, Marijke Verstege ... ... . SPEL VAN VERLANGENS Waar heb jij echt behoefte aan? Behoeften spelen een belangrijke rol in je leven. Ze bepalen een groot deel van je gedrag. Je hebt daarbij niet alleen te maken met je eigen behoeften, maar ook met die van de mensen om je heen, en met de behoeften die je vanuit de samenleving worden opgedrongen. Spel: Spel van Verlangens. Behoeften spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze bepalen een groot deel van ons gedrag. Zo worden ... Spel van verlangens | The Lente Company ... . Spel: Spel van Verlangens. Behoeften spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze bepalen een groot deel van ons gedrag. Zo worden we geconfronteerd met onze eigen behoeften, met de behoeften van mensen om ons heen én met de behoeften die ons vanuit de samenleving worden opgedrongen. Hoogkwalitatief, professioneel ontwikkeld spel, waarbij de spelers veel over verlangens leren. De bedoeling van dit spel is u te helpen bij het orde scheppen binnen de wirwar aan behoeften, zodat u van daaruit keuzes kunt maken voor gedrag dat zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen. Het spel bestaat uit drie groepen kaarten: 1. Behoeften. Het Reynaud-imperium De Reynaud-broers gaan altijd voor de winst! Deel 3 - Footballster Henri Reynaud - uitgeroepen tot Lekkerste Sportman van Amerika - heeft niet te klagen over vrouwelijke aandacht. Behalve dan van zijn eigen vrouw, Fiona. Ze wil zelfs bij hem weg! Henri begrijpt niet wat er aan de hand is; het is toch duidelijk dat de vonken er nog steeds vanaf springen als ze samen zijn? Spel van verlangen. door Catherine Mann. Intiem (Book 2275) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben....

INFORMATIE

AUTEUR
P. Gerrickens
DIMENSIE
12,68 MB
BESTANDSNAAM
Spel van Verlangens.pdf

OMSCHRIJVING

Spel van Verlangens 1e druk is een boek van Peter Gerrickens uitgegeven bij Gerrickens, Uitgeverij. ISBN 9789074123211 SPEL VAN VERLANGENS (ISBN: 97890-74123-211) Waar heb jij echt behoefte aan?Behoeften spelen een belangrijke rol in je leven. Ze bepalen een groot deel van je gedrag. Je hebt daarbij niet alleen te maken met je eigen behoeften, maar ook met die van de mensen om je heen, en met de behoeften die je vanuit de samenleving worden opgedrongen. Zo wordt het leven een ¿Spel van Verlangens¿, waarbij de centrale vraag is: Waar heb jij nu echt behoefte aan? De bedoeling van dit spel is je te helpen bij het orde scheppen binnen de wirwar aan behoeften, zodat je van daaruit keuzes kunt maken voor gedrag dat zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen.Het spel is heel geschikt voor coaching, uiteenlopende groepen, teams en intervisie. Het uitgangspunt bij het Spel van Verlangens is dat de mate waarin een behoefte al dan niet wordt vervuld, niet alleen invloed heeft op de wijze waarop jij je voelt, maar ook op jouw gedrag. Het spel bestaat uit 144 kaarten, verdeeld over 3 groepen:1.Behoeften. Deze kunnen heel uiteenlopend zijn, bijvoorbeeld: aandacht, luxe, ontspanning, ergens bij horen of een gezond lichaam.2.Effecten op gevoelens. We hebben hierbij gekozen voor onprettige gevoelens die het gevolg kunnen zijn van (deels) onvervulde behoeften. Voorbeelden van deze gevoelens zijn: afgewezen, angstig, ontevreden of jaloers.3.Effecten op gedrag. Behoeften die niet of slechts gedeeltelijk worden vervuld kunnen leiden tot allerlei vormen van ongewenst gedrag, bijvoorbeeld: teveel of te weinig eten, piekeren, klagen of zichzelf wegcijferen.Vergroting van inzicht in de samenhang tussen behoeften, gevoelens en gedrag is niet alleen zinvol voor jezelf, maar het zorgt er ook voor dat jij anderen beter gaat begrijpen. Deze inzichten kunnen je helpen op een zo prettig mogelijke manier met jezelf en anderen om te gaan.In de instructies bij het spel zijn vijf spelvormen beschreven, die je ook kunt downloaden via www.kwaliteitenspel.nlTITELGEGEVENSAuteurs: Peter Gerrickens en Marijke Verstege.ISBN: 97890-74123-211 Prijs: ¿ 27,95 (incl. 19 % BTW)

Wil je het boek lezen?Spel van Verlangens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Gerrickens. Lezen Spel van Verlangens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN