'De beste mensenfotograaf die ik ken'

'De beste mensenfotograaf die ik ken' - Steye Raviez | Nextbestfoodprocessors.com

...sport en politiek: voetballegende Johan Cruijff, beeldend kunstenaar en schrijver Jan Wolkers, legerleider Desi Bouterse, tennisser Richard Krajicek ... De 5 beste moppen die ik ken! - Plazilla.com ... ... Ik vind je de beste mensenfotograaf die ik ken, omdat je op je fotoos ook het innerlijk van. de persoon uitbeeldt.' Dat schreef Gerard Reve in een van zijn brieven aan Steye Raviez. Met de woorden 'Kollega' en 'beste mensenfotograaf' onderstreepte Reve doelbewust Steye Raviez' talenten op literair en beeldend gebied. In 'De beste mensenfotograaf die ik ken' zijn de vaak iconische foto's en altijd persoonlijke teksten van Steye Raviez in boekvorm gebundeld, getui ... 'Mensenfotograaf' Steye Raviez (1942-2017 ... - de Volkskrant ... . In 'De beste mensenfotograaf die ik ken' zijn de vaak iconische foto's en altijd persoonlijke teksten van Steye Raviez in boekvorm gebundeld, getuigenissen van zijn ontmoetingen met Nederlandse en internationale mensen uit de cultuur, sport en politiek: voetballegende Johan Cruijff, beeldend kunstenaar en schrijver Jan Wolkers, legerleider Desi Bouterse, tennisser Richard Krajicek ... 'Zeergewaardeerde Kollega, Ik vind je de beste mensenfotograaf die ik ken, omdat je op je fotoos ook het innerlijk van de persoon uitbeeldt.' Dat schreef Gerard Reve in een van z...

INFORMATIE

AUTEUR
Steye Raviez
DIMENSIE
9,76 MB
BESTANDSNAAM
'De beste mensenfotograaf die ik ken'.pdf

OMSCHRIJVING

'Zeergewaardeerde Kollega, Ik vind je de beste mensenfotograaf die ik ken, omdat je op je fotoos ook het innerlijk van de persoon uitbeeldt.' Dat schreef Gerard Reve in een van zijn brieven aan Steye Raviez. Met de woorden 'Kollega' en 'beste mensenfotograaf' onderstreepte Reve doelbewust Steye Raviez' talenten op literair en beeldend gebied.In 'De beste mensenfotograaf die ik ken' zijn de vaak iconische foto's en altijd persoonlijke teksten van Steye Raviez in boekvorm gebundeld, getuigenissen van zijn ontmoetingen met Nederlandse en internationale mensen uit de cultuur, sport en politiek: voetballegende Johan Cruijff, beeldend kunstenaar en schrijver Jan Wolkers, legerleider Desi Bouterse, tennisser Richard Krajicek, kunstschilder Carel Willink, regisseur Roman Polanski, schrijver Gerard Reve, fotograaf Ed van der Elsken, voormalig minister-president Dries van Agt, 'ik' Jan Cremer en vele anderen.

Wil je het boek lezen?'De beste mensenfotograaf die ik ken' in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steye Raviez. Lezen 'De beste mensenfotograaf die ik ken' Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN