Net Doen Alsof Is Ook Liegen

Net Doen Alsof Is Ook Liegen - Dominique Goblet | Nextbestfoodprocessors.com

.... Een kind is niet altijd een schattige engel, een kind kan zo naar doen dat je het in gedachten tegen de muur wil gooien ... Synoniemen van doen alsof; ander woord voor doen alsof ... ... . 'Net doen alsof is ook liegen' toont relaties in hun meest ingewikkelde vorm. Extreem verschillende emoties zijn eigenlijk met elkaar verstrengeld en herinneringen zijn hier vaak dubbelzinnig. Goblet toont hoe waarheid en eigen interpretatie ver van elkaar kunnen liggen en tegelijk toch met elkaar verward kunnen worden. Net doen alsof is ook liegen is haar recentste boek, en het eerste dat in Nederlandse vertaling verschijnt. Momenteel w ... Cutting Edge | Dominique Goblet, Net doen alsof is ook liegen ... . Net doen alsof is ook liegen is haar recentste boek, en het eerste dat in Nederlandse vertaling verschijnt. Momenteel werkt ze samen met haar dochtertje Nikita aan een nieuw boek. > Poëtisch, autobiografisch beeldverhaal van een uniek talent. Ze toont ook veel begrip voor haar vriend die nog aan zijn vorige vriendin hangt. Die levenswijsheid en nuanceringen roepen bewondering op, maar doen niets af van de emotionele terreur van enkele sleutelscènes. De kracht van Net doen alsof is ook liegen ligt echter vooral in het brede gamma van stijlen dat Goblet voor verschillende scènes ... Dominique Goblet Net doen alsof is ook liegen Poëtisch, autobiografisch beeldverhaal van een uniek talent Je kan houden van iemand die het niet lijkt te verdienen. 'Ik had tegelijkertijd de liefste en de slechtste moeder die je je kunt voorstellen. De Waalse auteur werkt in het autobiografische Net doen alsof is ook liegen op pijnlijk liefdevolle wijze de tegenstrijdige kanten van menselijke relaties uit. Zo wordt in dit beeldverhaal de problematische verhouding van de hoofdpersoon met haar kleurrijke vader prachtig gepresenteerd: zijn liederlijk taalgebruik en charmante verzinsels gaan naadloos over in egoïsme en alcoholisme. 'Net doen alsof is ook liegen' is ook weer van een hoog niveau. Gooi voor dit album alvast je oogkleppen aan de kant en laat je omhullen door de intense leefwer...

INFORMATIE

AUTEUR
Dominique Goblet
DIMENSIE
7,19 MB
BESTANDSNAAM
Net Doen Alsof Is Ook Liegen.pdf

OMSCHRIJVING

Je kan houden van iemand die het niet lijkt te verdienen. 'Ik had tegelijkertijd de liefste en de slechtste moeder die je je kunt voorstellen. Dat ambigue vind ik interessant,' vertelt Dominique Goblet in een interview met de Volkskrant. De Waalse auteur werkt in het autobiografische Net doen alsof is ook liegen op pijnlijk liefdevolle wijze de tegenstrijdige kanten van menselijke relaties uit. Zo wordt in dit beeldverhaal de problematische verhouding van de hoofdpersoon met haar kleurrijke vader prachtig gepresenteerd: zijn liederlijk taalgebruik en charmante verzinsels gaan naadloos over in egoïsme en alcoholisme. De hoofdpersoon in dit verhaal beweegt zich constant tussen mensen van wie ze houdt maar die haar tegelijkertijd diep kwetsen. Met haar experimentele grafische stijl die wisselt van helder en kinderlijk effectief naar duister expressief, en een belettering die past bij de emotionele zeggingskracht van het verhaal, zorgt Dominique Goblet voor een vernieuwend en aangrijpend beeldverhaal.

Wil je het boek lezen?Net Doen Alsof Is Ook Liegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dominique Goblet. Lezen Net Doen Alsof Is Ook Liegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN