Van potdeksel tot luikhoofd

Van potdeksel tot luikhoofd - Arend Zeebeer | Nextbestfoodprocessors.com

... door de ogen van één van de bemanningsleden ... Potdekselplanken - Houthandel van Gelder ... . Het begint met het aan boord stappen in Livorno en besluit met de thuisreis vanuit Singapore. Van potdeksel tot luikhoofd van Arend Zeebeer (boek, paperback, ISBN 9789402119176). Een reis van vijf maanden op een modern droge lading schip, gezien door de ogen van één van de bemanningsleden.Het... De reis gaat van Italië via Griekenland en Frankr Van potdeksel tot luikhoofd, Arend Zeebeer - Paperback - 9789402119176 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Bestel online de leukste boeken en de beste ... Van potdeksel tot luikhoofd, Arend Zeebeer | 9789402119176 ... ... . Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Gratis verzending van Bruna Top 100 boeken 14 dagen bedenktijd Bekijk het complete tweedehands aanbod voor 'potdeksel' op de grootste verkoopsites van Nederland. Buy Van potdeksel tot luikhoofd: een reis op een modern droge lading schip 01 by Arend Zeebeer (ISBN: 9789402119176) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Van tanktop tot onderdeks (Paperback). Een reis van vier maanden aan boord van een modern droge lading schip, ... Van potdeksel tot luikhoofd (0) 25,60. Arend Zeebeer; Van kluis tot kampagne (0) 23,60. Arend Zeebeer; Van Geusje tot IJsmes (0) 23,60. Taal en Teken; De laatste reis van de Nyborg (0) Een avontuur tussen Vlissingen, Zuid Amerika, Gibraltar, door stormachtige zeeën en rustig vaarwater. Het reilen en zeilen bij de dagelijkse gang van zaken, het laden, het lossen, en het leven van een groep mensen die letterlijk allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Eerder verschenen in dezelfde serie: "Van potdeksel tot luikhoofd". Van bulb tot spiegel. Vijf maanden lang op reis met een vrachtschip over oceanen, langs continenten en havens . Vijf maanden waarin van alles gebeurt, met leerzame momenten, spannende situaties en ook hilarische gebeurtenissen. Beschreven en becommentarieerd door één van de bemanningsleden. Een avontuur tussen Vlissingen, Zuid Amerika, Gibraltar, door stormachtige zeeën en rustig vaarwater. Tropische dageraad is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Tropische dageraad PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Tropische dageraad Een van de be...

INFORMATIE

AUTEUR
Arend Zeebeer
DIMENSIE
11,56 MB
BESTANDSNAAM
Van potdeksel tot luikhoofd.pdf

OMSCHRIJVING

Een reis van vijf maanden op een modern droge lading schip, gezien door de ogen van één van de bemanningsleden. Het begint met het aan boord stappen in Livorno en besluit met de thuisreis vanuit Singapore. De reis gaat van Italië via Griekenland en Frankrijk naar de Verenigde Staten. Vandaar naar Engeland, de Oostzee, België en Portugal. Na Portugal voor Dakar en een aantal eilanden in de Caribische Zee. Dan naar de oostkust van de verenigde Staten en Canada. Dan West Afrika en vervolgens Singapore. Onderweg wordt lading gelost en geladen, en wordt het wel en wee aan boord beschreven.

Wil je het boek lezen?Van potdeksel tot luikhoofd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arend Zeebeer. Lezen Van potdeksel tot luikhoofd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN