Omega reeks - Geheim

Omega reeks - Geheim - Leoni Jansen | Nextbestfoodprocessors.com

...ie tijd wordt ze nieuwsgierig naar hem, zijn ... Blake en Mortimer - Wikipedia ... ... Geheim (boek) Bekijk alles. Geheim Leoni Jansen • Boek • hardback. Samenvatting . Zoektocht naar vaders oorlogsverleden en de gevolgen daarvan voor haarzelf Als Leoni zestien is, vertelt haar vader haar dat hij in de oorlog fout is geweest. Veel vertelt hij niet, en zij vraagt niet door. Op zoek naar artikelen van Omega Reeks? Artikelen van Omega Reeks koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden ome ... 9789036429481 | Mijn vader en ik - Omega reeks Grote ... ... .com Snel in huis Veelal gratis verzonden omega reeks, reeks. reeks. Omega reeks. Werken. Astrid Lindgren . Charles Darwin . De boer en de barones . De familieband . De Hulzenhof ... Geheim . Gepakt . Gestolen tijd . Gevaarlijk verlangen Gevonden droom . Glinsterzwart Graven rond het Binnenhof . Het erfdeel . Hoeve Sofie Omega reeks - De Hulzenhof (Hardcover). Ondanks zijn liefde voor Lammechien besluit de eerzuchtige Lammert Alving te trouwen met Dina Hulzen,... Omega reeks - Ik, Geronimo (Hardcover). Geronimo (1829-1909) was de befaamdste van alle Apacheleiders en de laatste grote indianenvoorman die zich... Troef-reeks - Laura's geheim (Paperback). In deze 2de druk is het lettertype aangepast, de tekst is gescreend op oubolligheden. De eerste druk dateert... Deze site gebruikt cookies voor het bewaren van logingegevens en voorkeuren. Geen persoonljke data wordt hierin bewaard. Door de site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies. Omega reeks - De vlasfabriek (Hardcover). Het tweede deel van een historische trilogieSofie Los is de dochter van een vlasboer. Als ze oud genoeg is,... Sjon heeft altijd te horen gekregen dat z...

INFORMATIE

AUTEUR
Leoni Jansen
DIMENSIE
9,23 MB
BESTANDSNAAM
Omega reeks - Geheim.pdf

OMSCHRIJVING

Zoektocht naar vaders oorlogsverleden en de gevolgen daarvan voor haarzelfAls Leoni zestien is, vertelt haar vader haar dat hij in de oorlog fout is geweest. Veel vertelt hij niet, en zij vraagt niet door. Tien jaar na zijn dood, in 2008, wandelt Leoni naar Santiago de Compostella en op een dag voelt ze haar vader met haar mee lopen. Vanaf die tijd wordt ze nieuwsgierig naar hem, zijn geschiedenis, zijn keuzes.Ze reist zijn leven na; onder andere naar Tunesië, waar hij vocht in het Afrika Korps onder Rommel, en naar Texas, waar hij twee jaar lang als krijgsgevangene tussen de zwarte katoenplukkers werkte, en naar Veenhuizen en Vught, waar hij na de oorlog gevangen zat. Overal probeert ze een stukje van de puzzel te vinden. Hoe heeft zijn keuze het leven van vader en dochter getekend? Wat is goed en fout, toen en nu?Geheim is een zeer persoonlijk en aangrijpend verhaal, dat door de morele vragen universeel herkenbaar is.

Wil je het boek lezen?Omega reeks - Geheim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leoni Jansen. Lezen Omega reeks - Geheim Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN