De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief

De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief - E.M. Bruggeman | Nextbestfoodprocessors.com

...ngere levertijd, wil je meer informatie neem dan contact op met onze klantenservice ... De koop -/aannemingsovereenkomst in perspectief ... ... . Bij Breed Perspectief worden je eigen krachten, vaardigheden en zelfhelende vermogens ingezet. We gaan samen ontdekken waar en hoe je uit balans geraakt bent en manieren (her)vinden je balans te herstellen. Ik beschouw dit als een waardevol proces van verbinding en integratie van alles wat je hebt meegemaakt, je unieke karakter en krachtbronnen. Bij de koop en verkoop van (nog te bouwen) nieuwbouwkoopwoningen in Nederland wor ... De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief | E.M ... ... . Bij de koop en verkoop van (nog te bouwen) nieuwbouwkoopwoningen in Nederland wordt deze modeloverkomst het meest gebruikt. Overeenkomsten naar De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief, E.M. Bruggeman - Hardback - 9789078066378 | AKO boeken Deze monografie gaat over de model koop-/aannemingsovereenkomst met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Bij de koop en verkoop van (nog te bouwen) nieuwbouwkoopwoningen in Nederland wordt deze modeloverkomst het meest gebruikt. Overeenkomsten naar dit model werden in het verleden vaak afgesloten met de garantie- en waarborgregeling van het G Title: De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief: Author: Bruggeman, E.M. Thesis advisor: Chao-Duivis, M.A.B. Date issued: 2010-01-25: Access: Open Access De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief . By E.M. (author) Bruggeman. Abstract. Deze dissertatie gaat over de model koop-/aannemingsovereenkomst met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Bij de koop en verkoop van (nog te bouwen) nieuwbouwkoopwoningen in Nederland wordt deze modeloverkomst het meest gebruikt. De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief E.M. Bruggeman Deze monografie gaat over de model koop-/aannemingsovereenkomst met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Compra De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Bestel De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief . By E.M. Bruggeman. Abstract. Deze dissertatie gaat over de model koop-/aannemingsovereenkomst met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Bij de koop en verkoop van (nog te bouwen) nieuwbouwkoopwoningen in Nederland wordt deze modeloverkomst het meest gebruikt. Buy De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief (Bouwrecht monografieen) 01 by E.M. Bruggeman (ISBN: 9789078066378) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De koop -/aannemingsovereenkoms...

INFORMATIE

AUTEUR
E.M. Bruggeman
DIMENSIE
3,82 MB
BESTANDSNAAM
De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief.pdf

OMSCHRIJVING

Deze monografie gaat over de model koop-/aannemingsovereenkomst met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Bij de koop en verkoop van (nog te bouwen) nieuwbouwkoopwoningen in Nederland wordt deze modeloverkomst het meest gebruikt. Overeenkomsten naar dit model werden in het verleden vaak afgesloten met de garantie- en waarborgregeling van het Garantie Instituut Woningbouw (GIW) en daarom ook wel de GIW koop/-aannemingsovereenkomst genoemd. Van de koop-/aannemingsovereenkomst naar dit model bestaat een versie voor eengezinswoningen en een versie voor appartementen.In dit boek is de model koop-/aannemingsovereenkomst met haar algemene voorwaarden onderworpen aan een rechtsvergelijkend onderzoek. De vraag die daarbij centraal heeft gestaan is hoe de regeling van de koop-/aannemingsovereenkomst en de daarbij behorende algemene voorwaarden zich verhoudt tot het Nederlandse en het Europees verbintenissenrecht. Het boek beschrijft vrijwel alle relevante onderwerpen met betrekking tot de rechtsverhouding tussen verkrijger en ondernemer op basis van de model koop-/aannemingsovereenkomst.De volgende onderwerpen komen aan bod: inhoud en aard van de overeenkomst, uitleg van de overeenkomst, het sluiten van de overeenkomst, zekerheidstelling en financiering, betaling, subsidies en kostenwijzigingen, de levering van de grond, wijzigingen, de bouwtijd, de oplevering en de aansprakelijkheid van de ondernemer voor tekortkomingen.

Wil je het boek lezen?De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.M. Bruggeman. Lezen De koop-/aannemingsovereenkomst in breed perspectief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN