Het geheim van de Multi Faced Leider

Het geheim van de Multi Faced Leider - Leo Versluys | Nextbestfoodprocessors.com

...over hoe je je leiderschap significanter kunt inzetten ... De Illuminati controleren de Geheime Regering - The Final ... ... . Het boek is opgebouwd rondom verschillende ego-types die zichtbaar of onzichtbaar schuil gaan in ons. Leo Versluys helpt je om deze verschillende ego-types te herkennen, erkennen en deze effectief in te zetten. Dit boek lezen betekent niet lui achterover zitten, het is ... Hij heeft een paar jaar geleden de overstap gemaakt van een succesvolle carrière als HR-directeur en bestuurder bij top-organisaties als Randstad, PwC, Océ en Canon naar een niche: het adviseren en coachen van leiders. Hij is de auteur van Het geheim van de Multi-Faced l ... Vind mijn geheim in Economie, Management en Marketing op ... ... . Hij is de auteur van Het geheim van de Multi-Faced leider. Het geheim van de Multi Faced Leider Leo Versluys • Boek • hardback. Samenvatting . Heb jij als leider wel eens het gevoel dat je gedrag of resultaat verbeterd kan worden? Dat er nog meer inzit dan er uitkomt? Helaas blijven veel leiders voortkabbelen in hun werk en leven. Heb jij als leider wel eens het gevoel dat je ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Versluys
DIMENSIE
8,94 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van de Multi Faced Leider.pdf

OMSCHRIJVING

Heb jij als leider wel eens het gevoel dat je gedrag of resultaat verbeterd kan worden? Dat er nog meer inzit dan er uitkomt? Helaas blijven veel leiders voortkabbelen in hun werk en leven. Niet omdat ze slap zijn, maar omdat onze persoonlijkheid ons constant op het verkeerde been zet waardoor we een grote kans lopen om met ons leiderschap in vaste patronen te raken. We hebben het vaak zelf niet eens in de gaten.Dit boek zet jou als beginnende of (zeer) ervaren leider in beweging en legt eenvoudig uit waarom jij en andere leiders bepaald gedrag laten zien. Het laat zien hoe eenvoudig het is om in de spiegel te kijken van jezelf als leider en als mens. Je ontdekt met tientallen praktijkvoorbeelden, oefeningen en praktische tips wat de psychologie is achter jouw leiderschap en welk type leider jij bent met alle plussen en minnen en hoe je met dat type nog significanter kunt worden.

Wil je het boek lezen?Het geheim van de Multi Faced Leider in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Versluys. Lezen Het geheim van de Multi Faced Leider Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN