Handboek onderwijsrecht

Handboek onderwijsrecht - Noor Dietvorst | Nextbestfoodprocessors.com

...edewerkers en medezeggenschapsraden in het primair onderwijs die op 1 januari 2016 willen beschikken over een up-to-date overzicht van bestaande en toekomstige wet- en ... Handboek onderwijsrecht actuele wet- en… - voor €7 ... ... Dit compacte boek voor onderwijsrecht is geschikt voor alle schoolleiders, managers, stafmedewerkers en medezeggenschapsraden in het primair onderwijs die op 1 januari 2016 willen beschikken over een up-to-date overzicht van bestaande en toekomstige wet- en regelgeving. Uitgangspunt daarbij is dat het schoolbestuur aan de hand van deze praktijkgerichte uitgave weet wat er mag en moet […] Kennissessie Handboek Onderwijsrecht. Paul Z ... PDF Het Nederlands hoger onderwijsrecht-156x234 def ... . Uitgangspunt daarbij is dat het schoolbestuur aan de hand van deze praktijkgerichte uitgave weet wat er mag en moet […] Kennissessie Handboek Onderwijsrecht. Paul Zoontjens is al jaren nauw verbonden aan team Onderwijs van Boels Zanders. Op woensdagmiddag 19 juni 2019 organiseren wij een speciale kennissessie om samen met u, Paul Zoontjens en enkele gastsprekers van gedachten te wisselen over een paar thema's die in het handboek worden belicht. Basisboek onderwijsrecht (Paperback). Basisboek onderwijsrecht 1e druk is een boek van Frans Brekelmans uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012394802... 'Handboek onderwijsrecht' door Noor Dietvorst - Onze prijs: €25,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis TY - BOOK. T1 - Handboek van het Nederlandse onderwijsrecht. AU - Postma, A. PY - 1995. Y1 - 1995. M3 - Book. BT - Handboek van het Nederlandse onderwijsrecht Dit boek is een algemene, compacte en praktijkgerichte inleiding op het onderwijsrecht voor juristen, maar ook voor bijvoorbeeld directies, stafleden van besturen en medezeggenschapsraden, die meer willen weten over de juridische kaders in het primair en voortgezet onderwijs. Bestel Boek HHet Nederlands hoger onderwijsrecht-156x234_def.indd 573et Nederlands hoger onderwijsrecht-156x234_def.indd 573 229-03-11 13:239-03-11 13:23. 574 Summary These subjects will be addressed in turn and commented on in the different chapters of the dissertation. Op 17 mei 2019 verschijnt het boek Onderwijsrecht van prof. mr. P.J.J. Zoontjens bij Boom juridisch. Welk...

INFORMATIE

AUTEUR
Noor Dietvorst
DIMENSIE
11,71 MB
BESTANDSNAAM
Handboek onderwijsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek onderwijsrecht 1e druk is een boek van Noor Dietvorst uitgegeven bij Pica Onderwijsmanagement. ISBN 9789491806711 Dit compacte boek voor onderwijsrecht is geschikt voor alle schoolleiders, managers, stafmedewerkers en medezeggenschapsraden in het primair onderwijs die op 1 januari 2016 willen beschikken over een up-to-date overzicht van bestaande en toekomstige wet- en regelgeving. Uitgangspunt daarbij is dat het schoolbestuur aan de hand van deze praktijkgerichte uitgave weet wat er mag en moet richting alle belanghebbenden die een rol spelen in het onderwijs, zoals ouders, leerlingen, personeel en overheid. De bijzondere rechtspositie van ouders, leerlingen en de medezeggenschapsraad komt daarbij uitgebreid aan bod.Uiteraard wordt er ook aandacht geschonken aan de inwerkingtreding van de Wet Werk en Zekerheid in het onderwijs en de impact daarvan op de rechtspositie van het onderwijspersoneel.Aan de hand van praktijkvoorbeelden en juridische uitspraken wordt de lezer meegenomen door het woud van regelgeving, dat constant in beweging is. Het boek besteedt tot slot ook aandacht aan de juridische regelgeving rondom de toelating en verwijdering in het kader van passend onderwijs, de hoofdlijnen van de wetgeving rondom onderwijshuisvesting en de rol van de Inspectie met het oog op het onderwijstoezicht.Voor bestuurders, directeuren en P&O-adviseurs is basiskennis van onderwijswetgeving een absolute vereiste. Het schoolbestuur heeft immers dagelijks te maken met de rechtspositie van leerlingen, ouders, medezeggenschapsraad en personeel.

Wil je het boek lezen?Handboek onderwijsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Noor Dietvorst. Lezen Handboek onderwijsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN