Geroezemoes in het gras

Geroezemoes in het gras - Dave Goulson | Nextbestfoodprocessors.com

...is. Zijn oog valt op een vervallen huis in het Franse dorp Épenède, in de Charente ... Geroezemoes in het gras - Dave Goulson - (ISBN ... ... . Geroezemoes in het gras. Dave Goulson verlangt ernaar een stuk grond te bezitten dat hij naar believen kan beheren, alsof het zijn eigen natuurreservaat is. Zijn oog valt op een vervallen huis in het Franse dorp Epenède, in de Charente. Hij richt het zo in dat het een paradijs wordt voor alle insecten en kleine dieren die in en om het huis leven. Geschreven bij Geroezemoes in het gras. De Britse hoogleraar biologie Dave Goulson ... Geroezemoes in het gras door Dave Goulson (paperback ... ... . Geschreven bij Geroezemoes in het gras. De Britse hoogleraar biologie Dave Goulson kocht in het kleine Franse dorpje Epenède, gelegen in het midden van Frankrijk in de buurt van Limoges, een oude vervallen boerderij. In deze oude woning heeft hij allerminst bezwaar tegen dierlijk bezoek, en dan met name van insecten. In 'Geroezemoes in het gras' laat Dave Goulson zien hoe prachtig de natuur in al haar verschijningsvormen is, maar ook hoe kwetsbaar. Hij verlangt ernaar een stuk grond te bezitten dat hij naar believen kan beheren, alsof het zijn eigen natuurreservaat is. Zijn oog valt op een vervallen huis in het Franse dorp Épenède, in de Charente. Wie bij het ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dave Goulson
DIMENSIE
3,55 MB
BESTANDSNAAM
Geroezemoes in het gras.pdf

OMSCHRIJVING

Dave Goulson verlangt ernaar een stuk grond te bezitten dat hij naar believen kan beheren, alsof het zijn eigen natuurreservaat is. Zijn oog valt op een vervallen huis in het Franse dorp Epenède, in de Charente. Hij richt het zo in dat het een paradijs wordt voor alle insecten en kleine dieren die in en om het huis leven. In Geroezemoes in het gras leidt hij ons daar rond. Op hartverwarmende wijze vertelt hij hoe een doodskloppertje zijn partner vindt, wat de rol van een gewone huisvlieg is, waarom vlinders stippen op hun vleugels hebben en hoe waterjuffers de liefde bedrijven. Goulson laat zien hoe prachtig de natuur in al haar verschijningsvormen is, maar ook hoe kwetsbaar. Na het lezen van dit boek kijk je met nieuwe aandacht naar de natuur om je heen en koester je meer dan ooit wat er allemaal bloeit en groeit.

Wil je het boek lezen?Geroezemoes in het gras in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dave Goulson. Lezen Geroezemoes in het gras Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN