Wat voor type ben jij?

Wat voor type ben jij? - Denise Hulst | Nextbestfoodprocessors.com

... die ook de "hoe ziet mijn toekomst eruit" test heeft gemaakt - Ontwikkeld: 14 ... Kleuradvies: deze kleuren passen het beste bij jou ... ... .04.2020 - 1.078x gedaan Wat voor persoon ben jij? 10 Vragen - Ontwikkeld door: Hannah - Ontwikkeld op: 19.06.2017 - 16.680 keer opgeroepen - 13 mensen vinden het leuk In deze test Kun je testen wat voor persoon je nou bent. 'Wat voor type ben jij' laat je nadenken over werk en MBTI, vooral over samenwerken en waar verschillen in werkwijze vandaan komen. Een echte aanrader voor iedereen die bezig is met MBTI en door middel van MB ... Stijlwijzer - wat voor handhaver ben jij ... . Een echte aanrader voor iedereen die bezig is met MBTI en door middel van MBTI zichzelf wil ontwikkelen. Ik heb erg veel aan gehad! Voorkom een miskoop door te weten wat voor kleurtype je bent. ... Dit is allemaal afhankelijk van welk seizoenstype je bent. Er zijn 4 verschillende types te onderscheiden: lente, zomer, herfst en winter. Bij elk type hoort een ander kleurenpalet. ... Kies jij het meeste A, dan ben je waarschijnl...

INFORMATIE

AUTEUR
Denise Hulst
DIMENSIE
11,2 MB
BESTANDSNAAM
Wat voor type ben jij?.pdf

OMSCHRIJVING

Het ideale team samenstellen met MBTIWaarom duren onze vergaderingen altijd zo lang en leveren ze zo weinig op? En hoe kunnen we eindelijk eens werk gaan maken van effectief timemanagement? Zit iedereen in mijn team wel op de juiste plek? Waarom doen die anderen alles zo 'anders'?Om inzicht te krijgen in de uiteenlopende karakters op de werkvloer werken beroepskeuzeadviseurs, recruiters en organisatiedeskundigen al jarenlang met succes met de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), een van de meest toegepaste methodes om psychologische profielen op te stellen.De "managementroman" Wat voor type ben jij? is het verhelderende verhaal van Nathalie, die leert te werken met MBTI. Door de vragen en twijfels van Nathalie én de vragen die je zelf moet beantwoorden, leer je je eigen voorkeuren en die van je collega"s herkennen en kun je een inschatting maken van ieders type. Je krijgt concrete handvatten aangereikt waardoor je beter begrijpt waarom ieder doet zoals hij doet. De beste basis om iedere taak tot een goed einde te brengen.Denise Hulst is eigenaar van trainings- en adviesbureau Het Betere Werken, dat zich specialiseert in advies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en werkprocessen.Roel Schulte is mede-eigenaar van trainings- en adviesbureau Verwondering, dat adviseert en coacht op thema"s als organisatieontwikkeling, leiderschap, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je het boek lezen?Wat voor type ben jij? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Denise Hulst. Lezen Wat voor type ben jij? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN