50 ik puber ook

50 ik puber ook - Bernardine Walrecht | Nextbestfoodprocessors.com

...de dag in huisGratis verzending. 50 ik puber ook is gemaakt door vrouwen die zelf rond de vijftig zijn ... Meisjes van 13 - Column X ... . Hun eigen ervaringen en hun nieuwsgierigheid naar anderen bracht hen tot het maken van dit boek voor iedereen die vijftig wordt, is of was. Informatie. 20 x 30 cm 164 pagina's paperback € 25,-ISBN 978-94-6226-235-5. 50 ik puber ook | ISBN 9789462262355 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Anniek (50) heeft de stap genomen: ze is gescheiden en woont nu a ... bol.com | 50 ik puber ook, Bernardine Walrecht ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Anniek (50) heeft de stap genomen: ze is gescheiden en woont nu alleen. "Ik kan het niet stoppen. Ook al voel ik me onbeschermd, Lees meer about Anniek: 'Ik ben weggelopen bij mijn man' '50 ik puber ook' gaat over een, voor vrouwen, turbulente levensfase. Dat wordt duidelijk in de vijfendertig portretten van vrouwen met diverse achtergronden die zijn opgenomen in het boek. Vijfendertig foto's en vijfendertig verschillende verhalen, met een aantal opvallende patronen. Vier essays - 'De cijfers', 'De tijd', 'Het brein', 'Het lijf' - bieden context. Rond de vijftig maken veel ... Get this from a library! 50 ik puber ook. [Bernardine Walrecht; Ellen Martens; Door Fransen; Rietje Krijnen; Anniek van den Brand] -- Portretten van en voor vrouwen van rond de vijftig, waarbij het accent ligt op bewustzijn en de overgang naar een nieuwe levensfase. '50 ik puber ook' gaat over een, voor vrouwen, turbulente levensfase. Dat wordt duidelijk in de vijfendertig portretten van vrouwen met diverse achtergronden die zijn opgenomen in het boek. Vijfendertig foto's en vijfendertig verschillende verhalen, met een aantal opvallende patronen. Vier essays - 'De cijfers', 'De tijd', 'Het brein', 'Het lijf' - bieden context. Rond de vijftig maken veel ... Wat pubers wel fijn vinden, is bevestiging: 'Het is ook niet makkelijk.' Of: 'Ik snap dat je dat een rare reactie vindt van je leraar.' Je (pre)puber weet het zelf. Een puber weet meer dan je denkt. Sterker nog: hij zou zom...

INFORMATIE

AUTEUR
Bernardine Walrecht
DIMENSIE
4,63 MB
BESTANDSNAAM
50 ik puber ook.pdf

OMSCHRIJVING

50 ik puber ook 1e druk is een boek van Bernardine Walrecht uitgegeven bij Uitgeverij Lecturis B.V.. ISBN 9789462262355 '50 ik puber ook' gaat over een, voor vrouwen, turbulente levensfase. Dat wordt duidelijk in de vijfendertig portretten van vrouwen met diverse achtergronden die zijn opgenomen in het boek. Vijfendertig foto's en vijfendertig verschillende verhalen, met een aantal opvallende patronen. Vier essays - 'De cijfers', 'De tijd', 'Het brein', 'Het lijf' - bieden context.Rond de vijftig maken veel vrouwen de balans op: 'Ik dacht, fuck, wie ben ik eigenlijk.'; 'Ik was boos. Constant.'; 'Ik had een heel andere voorstelling van de toekomst.' Ze besluiten hun leven een wending te geven: 'Nou ja, ik ben weggelopen bij mijn man. Zo is het.'; 'Ik ben hardhandig uit mijn systeem gerukt.' En ze herontdekken zichzelf: 'Ik ben blijkbaar niet zo kwetsbaar.'; 'Ik ontdek opnieuw mijn sensualiteit.'; 'Ik kijk met verbazing naar mezelf.''50 ik puber ook' is gemaakt door vrouwen die zelf rond de vijftig zijn. Hun eigen ervaringen en hun nieuwsgierigheid naar anderen bracht hen tot het maken van dit boek voor iedereen die vijftig wordt, is of was.

Wil je het boek lezen?50 ik puber ook in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernardine Walrecht. Lezen 50 ik puber ook Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN