Accountable leiderschap

Accountable leiderschap - Marco Scheele | Nextbestfoodprocessors.com

...ewust slachtoffergedrag. Niet de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag belemmert de noodzakelijke ... Accountable leiderschap (e-Book) - Marco Scheele | Boeken.com ... ... "Accountable leiderschap 1e druk is een boek van Marco Scheele uitgegeven bij Duuren Media, Van. ISBN 9789089653901 Kansen en bedreigingen denderen op onze organisaties af en veroorzaken (verander)stress. Overmatige en langdurige stress kan ontaarden in (on)bewust slachtoffergedrag. Accountable Leiderschap is een rol die iedereen, op alle niveaus binnen de organisatie, kan vervullen. Het is dé manier om samen met je collega's te dealen met onzekerheden en om samen potentiele problemen v ... Boek: Accountable leiderschap - Geschreven door Marco Scheele ... . Het is dé manier om samen met je collega's te dealen met onzekerheden en om samen potentiele problemen vroegtijdig te signaleren. Rainmen helpt organisaties om strategie om te zetten naar resultaat. We begeleiden alle onderdelen van de verandering die nodig is om dat te bereiken. Accountable Leiderschap is een rol die iedereen, op alle niveaus binnen de organisatie, kan vervullen. Het is dé manier om samen met je collega's te dealen met onzekerheden en om samen potentiele problemen vroegtijdig te signaleren. Accountable Leiderschap' kan iedereen, op alle niveaus binnen de organisatie, zich eigen maken. Het is dé manier om samen met je collega's succesvol te dealen met onzekerheden en potentiële problemen vroegtijdig te signaleren. Om starre denkpatronen en negatieve ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Scheele
DIMENSIE
11,11 MB
BESTANDSNAAM
Accountable leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

"Accountable leiderschap 1e druk is een boek van Marco Scheele uitgegeven bij Duuren Media, Van. ISBN 9789089653901 Kansen en bedreigingen denderen op onze organisaties af en veroorzaken (verander)stress. Overmatige en langdurige stress kan ontaarden in (on)bewust slachtoffergedrag. Niet de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag, belemmert de noodzakelijke verandering. Gebaseerd op de oerwet I can count on you and you can count on me biedt Accountable Leiderschap de mogelijkheid, om binnen de bedrijfskundige context, moeiteloos om te gaan met de veranderende realiteit.Accountable Leiderschap is een rol die iedereen, op alle niveaus binnen de organisatie, kan vervullen. Het is dé manier om samen met je collega's te dealen met onzekerheden en om samen potentiele problemen vroegtijdig te signaleren. Starre denkpatronen en negatieve emoties te doorbreken en contraproductieve gedragspatronen resultaatgericht te maken. Zo kun je samenwerkingsrelaties aan gaan op basis van de vier Accountability wetten: Werk veilig én oncomfortabel samen. Spreek elkaar aan zonder te veroordelen. Help elkaar zonder te redden. Neem Accountable afscheid als je niet (meer) kunt of wilt bijdragen.'Marco Scheele walks the talk. He demonstrates the highest levels of accountability in his personal life, as a leader of his organization and as author of this book. He wants to strengthen his readers, clients, as well as those who work with him, into being the best they can be.' - Mark L. Samuel, CEO IMPAQ en bestsellerauteur 'Making Yourself Indispensable' en 'Creating the Accountable Organization'.'De veranderlijke toekomst vereist faciliterend leiderschap en multidisciplinaire samenwerking om wendbare organisaties te creëren. Marco Scheele laat op een inspirerende manier zien hoe je daarvoor als leidinggevende continu kunt focussen op interventies die meetbaar de grootste impact maken.' - Mike Hoogveld, auteur 'Agile Managen' en 'Denk als een startup'. Trefwoorden: Accountability leiderschap organisaties managers medewerkers werk verantwoordelijkheid resultaten Marco Scheele"

Wil je het boek lezen?Accountable leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Scheele. Lezen Accountable leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN