Als God renoveert

Als God renoveert - James Mallon | Nextbestfoodprocessors.com

...ar donderdag 5 en vrijdag 6 november 2020 ... 'Als God renoveert' in een notendop | De missionaire parochie ... . Op dinsdag 24 maart en woensdag 25 maart 2020 zal het bisdom Breda gastheer zijn voor een landelijke conferentie De missionaire parochie - Als God renoveert. Hoofdspreker op deze conferentie is de Canadese priester fr. James Mallon. Hij is auteur van het boek Divine Het boek Als God renoveert is volgens de uitgeverij 'wereldwijd hét standaardwerk in geloofsopbouw'.In Nederland en Vlaanderen slaat de bood ... bol.com | Als God renoveert | 9789492093776 | James Mallon ... ... .In Nederland en Vlaanderen slaat de boodschap aan. Maar Jos Moons weet het zo net nog niet… Laat ik met lof beginnen. Het boek Als God renoveert confronteert ons met de werkelijkheid: het gaat niet goed in de kerk. De leeftijdsopbouw van onze geloofsgemeenschappen is dramatisch. Het Bisdom Breda is op 24 en 25 maart 2020 gastheer voor een landelijke conferentie over 'Als God renoveert'. Deze conferentie wordt gehouden in en om de basiliek van Oudenbosch. Voor deze gelegenheid is de Canadese priester James Mallon, auteur van het boek 'Divine Renovation', ingegaan op de uitnodiging van bisschop Liesen. De Nederlandse vertaling van […] Priester James Mallon is bisschoppelijk vicaris voor parochievernieuwing en leiderschapsondersteuning in het aartsbisdom Halifax-Yarmouth.Hij is de hoofdspreker op de conferentie Als God renoveert (naar het gelijknamige boek) op 24 en 25 maart in Oudenbosch (Nederland).. Het is de eerste keer dat Mallon onze contreien bezoekt. Er worden zowel Nederlandse als Vlaamse delegaties van ... In het parochieblad M&M nr.6 wordt aandacht besteed aan het boek "Als God renoveert", uitgegeven door Adveniat waarvan Leo Fijen directeur is. Ook wordt daar aangekondigd een parochiedag op 30 november voor alle locatieraden en pastoraatgroepen. Het is nuttig om in dit verba ... Als God Renoveert, geschreven door Fr James Mallon, is een ontzettend inspirerend boek over de toekomst van de kerk. Wat zijn de stappen die je kunt zetten om je geloofsgemeenschap tot bloei te brengen? Door middel van herkenbare en humoristische verhalen zet James Mallon je aan het denken over je eigen geloofsgemeenschap. Als God renoveert is in het voorjaar van 2019 in Nederlandse vertaling verschenen bij Adveniat. Om pastorale beroepskrachten te helpen om samen dit boek te bestuderen, te bespreken en toe te passen, organiseren Luce (verbonden aan de Tilburg School of Cath...

INFORMATIE

AUTEUR
James Mallon
DIMENSIE
5,20 MB
BESTANDSNAAM
Als God renoveert.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een boek dat iedere kerk kan helpen bij de opbouw vande geloofsgemeenschap. Nooit eerder was er zo'n urgentievoor kerken om na te denken over de toekomst en te investerenin geloofsopbouw.Dit boek is eerst verschenen in het Engels en blijkt een standaardwerkop andere plekken in de wereld. Alpha Centrum Nederlanden Parochie Spiritualiteit juichen dit boek toe als hét modelboekvoor de komende tien jaar. Voor iedere geloofsgemeenschap diewil investeren in de toekomst, voor iedere kerk die een toekomstmet Christus voor zich ziet, voor iedere christen om geloof enkerk te verinnerlijken. Een internationale aanrader voor kerkenen geloofsgemeenschappen.• Wereldwijd hét standaardwerkin geloofsopbouw• Eerder vertaald in Frans, Duits, Spaans,Italiaans, Tjechisch, Lets. Verschijnt ookin Portugees en Chinees• www.divinerenovation.net• www.alphanederland.orgFather James Mallon is bisschoppelijk vicaris voor parochievernieuwingen leiderschapsondersteuning voor het aartsbisdomHalifax-Yarmouth in Canada. Hoewel hij geen pastoor meer isvan de Sint-Benedictusparochies in Halifax, is hij nog steeds sterkverbonden met deze gemeenschap. Father James heeft het DivineRenovation pastoraat ontwikkeld, een methode voor opbouwvan een levendige missionaire kerkgemeenschap.Hij werd in Schotland geboren, verhuisdein 1982 naar Canada en werd in 1997r.k. priester gewijd.

Wil je het boek lezen?Als God renoveert in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Mallon. Lezen Als God renoveert Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN