Het complete boek van de Bloemenkinderen

Het complete boek van de Bloemenkinderen - Cicely Mary Barker | Nextbestfoodprocessors.com

...weging ... Het complete boek van de bloemenkinderen ... Het complete boek van de Bloemenkinderen en meer ... ... . In dit 188 pagina's tellende boek leren wij alle soorten bloemenkinderen kennen. Van de lente, herfst, zomer en winter maar ook de bloemenkinderen van de tuin, bomen en wegkant. Er is ook nog een abc-boekje achterin, maar door de vertaling van het Engels naar het Nederlands klopt dit niet helemaal. De bloemen natuurgetrouw en de sprookjesachtige elfjes fantasievol gekleed als de bloeiwijze van de bloemen, bomen en planten die ze illustreren. Voor het eerst uitgekomen in 1923, zijn al haar g ... Het complete boek van de Bloemenkinderen | Kinderboeken.nl ... . Voor het eerst uitgekomen in 1923, zijn al haar gedichtjes en tekeningen nog steeds verkrijgbaar in 'Het complete boek van de Bloemenkinderen'. Vergelijken - Het complete boek van de Bloemenkinderen (Cicely Mary Barker) (2017) ISBN: 9789021677279 - In deze prachtige bundel zijn alle Bloemenkinderen van Cicely Mary Barker bijeengebracht. Hoewel de oorspronkelijke boekjes in de eerste helft van… Het complete boek van de Bloemenkinderen is een feeërieke schat die in elke boekenkast thuishoort. Een aanrader. Mathilde Lemm - juni 2017. Zoek op bib.be. Auteur Cicely Mary Barker. Uitgeverij Ploegsma . Jaartal 2017. ISBN 9789021677279. Aantal pagina's 192. Prijs €24,99. Vertaald uit Engels. Het complete boek van de bloemenkinderen. In deze prachtige bundel zijn alle Bloemenkinderen van Cicely Mary Barker bijeengebracht. Hoewel de oorspronkelijke boekjes in de eerste helft van de twintigste eeuw zijn verschenen, zijn de elfachtige Bloemenkinderen nog altijd wereldberoemd. Het complete boek van de Bloemenkinderen | ISBN 9789021677279 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Tweedehands exampleren van het boek 'Het complete boek van de Bloemenkinderen' van Barker, C.M. (ISBN 9789021615455) Het complete boek van de Bloemenkinderen Cicely Mary Barker . De beroemde versjes en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Cicely Mary Barker
DIMENSIE
4,61 MB
BESTANDSNAAM
Het complete boek van de Bloemenkinderen.pdf

OMSCHRIJVING

De beroemde versjes en sprookjesachtige illustraties van elfen met hun eigen bloemen en bomen, gerangschikt naar seizoen.In deze prachtige bundel zijn alle Bloemenkinderen van Cicely Mary Barker bijeengebracht. Hoewel de oorspronkelijke boekjes in de eerste helft van de twintigste eeuw zijn verschenen, zijn de elfachtige Bloemenkinderen nog altijd wereldberoemd.

Wil je het boek lezen?Het complete boek van de Bloemenkinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cicely Mary Barker. Lezen Het complete boek van de Bloemenkinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN