Het geluid van een sterke stem

Het geluid van een sterke stem - C.F.J. Antonides | Nextbestfoodprocessors.com

...n (1) Geluid uit instrumenten (1) Geluid van aap (3) Geluid van beer (1) Geluid van belletjes (1) Geluid van bij (1) Geluid van bij als ze ... Oormyoclonus, als het oor wild wordt | Mens en Gezondheid ... ... ... Klopt het geluid niet bij het beeld - bijvoorbeeld als zo'n klap te zacht zou klinken of een onrealistisch geluid zou hebben - dan valt je dat als kijker onmiddellijk op. Eerder dan bijvoorbeeld een glas dat in het ene shot halfvol is en in een volgend shot plotseling helemaal vol. Ons brein verwacht bij de beelden die we zien, ook in het dagelijks leven overigens, bepaalde geluiden. Bij het geluid van Emma Bell verb ... Keelpijn en stemproblemen | Mens en Gezondheid: Aandoeningen ... . Ons brein verwacht bij de beelden die we zien, ook in het dagelijks leven overigens, bepaalde geluiden. Bij het geluid van Emma Bell verbleekten alle anderen. Dat somt de uitvoering van Fidelio bij de NTR ZaterdagMatinee wel op. De Britse sopraan domineerde de zaterdagmiddag in het Concertgebouw en bewees zich een treffende match voor Beethovens ongewoon krachtige operaheldin.. Emma Bell (foto: Paul Foster-Williams). Vrouwelijke hoofdpersonen in opera's dragen weliswaar vaak het predicaat ... Stem 1) Alt 2) Communicatiemiddel 3) Electorale mening 4) Geluid 5) Inspraak 6) Invloed 7) Keel 8) Kies bas 9) Kiesmiddel 10) Kiesstem 11) Klank 12) Kol 13) Medezeggenschap 14) Mening 15) Meningsuiting 16) Menselijk geluid 17) Oordeel 18) Orgelregister 19) Register op een orgel 20) Register van een orgel ‎Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over Geluidsrecorder Geluid Wisselaar en Audio Effecten - Transformeren uw Toespraak met Stem Modifikatie. Download Geluidsrecorder Geluid Wisselaar en Audio Effecten - Transformeren uw Toespraak met Stem Modifikatie en geniet ervan op je iPhone, iPad en iPod touch....

INFORMATIE

AUTEUR
C.F.J. Antonides
DIMENSIE
6,67 MB
BESTANDSNAAM
Het geluid van een sterke stem.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de “Vaders” van de ethische theologie Daniël Chantepie de la Saussaye Sr. en Johannes Hermanus Gunning Jr. werd in het verleden een studie gewijd. Aan de ethischen van de tweede generatie - de “jong- ethischen” - viel deze eer nog niet te beurt. In de reeks van de jong-ethischen neemt de Haagse predikant J.H. Gerretsen een geheel eigen plaats in. “Hij had zeker een goed professor kunnen zijn” aldus Gerretsen’s leerling G. van der Leeuw. Aan Gerretsen werd en wordt nog geregeld - na zijn heengaan in 1923 - in ons land aandacht besteed, doch meestal incidenteel. Veelal blijft het bij het citeren van significante gedachten uit zijn werken of preken. Wij kennen slechts drietheologen, die een summier licht wierpen op Gerretsen’s theologie t.t. ds.J.G.W. Goedhard, dr.G.Ph. Scheers en prof.dr. Golterman. J.G.W. Goedhard eerde zijn leermeester posthuum met een “schets” van diens theologie. Daarenboven publiceerde hij met A.R. Rutgers in 1925 een belangwekkende “Keur van overdenkingen uit de nalatenschap van dr. J.H. Gerretsen”. De onderhavige studie beoogt - om met G. van der Leeuw te spreken - “het geluid van deze sterke stem” in onze dagen nog eens te laten weerklinken. Wij willen daarbij niet uit het oog verliezen, dat Gerretsen’s theologie zeer nauw met zijn persoon verbonden is. Gerretsen’s stijl is zeer bondig, reden, waarom wij hem in het vervolg breed zullen citeren. Als “terminus ad quem” houden wij het jaar 1916 aan, het jaar, waarin Gerretsen instortte. Wij willen trachten op fenomenologisch-genetische wijze Gerretsen op zijn weg te volgen. Er is in zijn denken een voortdurende beweging en het geheel van zijn oeuvre kenmerkt zich door een wonderbare organische samenhang.

Wil je het boek lezen?Het geluid van een sterke stem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.F.J. Antonides. Lezen Het geluid van een sterke stem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN