Juliana's vergeten oorlog

Juliana's vergeten oorlog - Jolande Withuis | Nextbestfoodprocessors.com

...Juliana's vergeten oorlog | ISBN 9789023484790 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... bol.com | Juliana's vergeten oorlog (ebook), Jolande ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Flaptekst Juliana's vergeten oorlog. De werkelijkheid van Juliana s leven is verdwenen achter een aantal steeds herhaalde clichés. Een voorbeeld hiervan is dat zij de oorlogsjaren doorbracht in Canada als een `gewone huisvrouw en moeder , die zich vooral bezighield met de opvoeding van haar kinderen en wier bijdrage aan de strijd tegen de nazi s bestond uit breien, bloed geven en de verkoop ... Juliana's vergeten oorlog. Uitgever De Bezige Bij, Amsterdam Verschenen 2014 ISBN 9023484797 Kenmerk ... Juliana's vergeten oorlog - Boeklin ... ... Juliana's vergeten oorlog. Uitgever De Bezige Bij, Amsterdam Verschenen 2014 ISBN 9023484797 Kenmerken 96 pages, 21 cm. Juliana's vergeten oorlog. Uitgever De Bezige Bij, Amsterdam Verschenen 2014 ISBN 9789023484790 Kenmerken 126 pagina's, 21 cm Aantekening Met literatuuropgave, register Uitgave onder auspiciën van het NIOD. Delpher. De werkelijkheid van Juliana's leven is verdwenen achter een aantal steeds herhaalde clichés. Een voorbeeld hiervan is dat zij de oorlogsjaren doorbracht in Canada als een 'gewone huisvrouw en moeder', die zich vooral bezighield m Juliana`s vergeten oorlog: Taal: Nederlands : Uitgever: De Bezige Bij,Amsterdam: Bijzonderheden: 2014,gebonden met omslag,127 pag,zgan: Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten) Meer info: verschijnt onder auspiciën van het NIOD : Uit de oude hof uit Apeldoorn . Alle boeken van Uit de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jolande Withuis
DIMENSIE
6,16 MB
BESTANDSNAAM
Juliana's vergeten oorlog.pdf

OMSCHRIJVING

De werkelijkheid van Juliana’s leven is verdwenen achter een aantal steeds herhaalde clichés. Een voorbeeld hiervan is dat zij de oorlogsjaren doorbracht in Canada als een ‘gewone huisvrouw en moeder’, die zich vooral bezighield met de opvoeding van haar kinderen en wier bijdrage aan de strijd tegen de nazi’s bestond uit breien, bloed geven en de verkoop van tweedehandsspulletjes in de Rode Kruis-winkel. Sociologe Jolande Withuis laat in deze voorpublicatie, een hoofdstuk uit haar komende biografie van Juliana, zien dat dit mierzoete beeld de inzet van de toenmalige kroonprinses tekortdoet. Juliana beperkte zich namelijk bepaald niet tot dergelijke deugdzame damesbezigheden.

Wil je het boek lezen?Juliana's vergeten oorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolande Withuis. Lezen Juliana's vergeten oorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN