Recepten uit Japan (kreatief koken)

Recepten uit Japan (kreatief koken) - N. Jonker | Nextbestfoodprocessors.com

...eeds toe. Ook de Japanse kookkunst wekt de ... Recepten uit Japan, Jonker Netty | Boeken Website.nl ... ... Creatief Koken met recepten uit alle windstreken. Frankrijk Griekenland en Turkije Het Verre Oosten Italië Malta Midden- en Oost-Europa Nederland Noord-Afrika Noord-Amerika Noord-Europa Rusland en de Kaukasus Spanje en Portugal UK en Ierland Zuid-Afrika Zuid-Amerika Want pasta is nou eenmaal een heerlijke basis voor vele gerechten. Ik kwam eigenlijk heel toevallig uit op dit recept omdat de venkel nodig op moest. De zalm was ook aan de beurt en de dille ... bol.com | Recepten uit Japan (kreatief koken), N. Jonker ... ... . De zalm was ook aan de beurt en de dille had ik nog liggen van een andere saus. Mijn manier van koelkast leegmaken. Zo krijg je dus met creatief koken de lekkerste gerechten op tafel. Op deze manier ben je lekker een middag creatief bezig en mocht je uitgekeken zijn op de recepten hang je er e...

INFORMATIE

AUTEUR
N. Jonker
DIMENSIE
3,73 MB
BESTANDSNAAM
Recepten uit Japan (kreatief koken).pdf

OMSCHRIJVING

De belangstelling voor buitenlandse gerechten neemt nog steeds toe. Ook de Japanse kookkunst wekt de nieuwsgierigheid van velen. Dat in Japan slechts rauwe vis in allerlei variaties zou worden gegeten, berust op een misverstand. Dit boekje laat zien hoe veelzijdig deze elegante keuken in al zijn eenvoud is. U treft er een uitgebreide inleiding over Japanse eetgewoonten in aan en informatie over bijvoorbeeld sake, sushi en dashi. Verder veel recepten van rijstgerechten, snacks, gekookte en rauwe gerechten. Er wordt veel aandacht besteed aan gerechten als tempura en sukiyaki. Netty Jonker verbleef jaren in Japan en schrijft met veel kennis van zaken. Zij gaat zoveel mogelijk uit van originele ingredienten, die hier in oosterse zaken verkrijgbaar zijn.

Wil je het boek lezen?Recepten uit Japan (kreatief koken) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Jonker. Lezen Recepten uit Japan (kreatief koken) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN