Een vorst op de balkan

Een vorst op de balkan - Van der Frans | Nextbestfoodprocessors.com

...more of Een vorst op de Balkan on Facebook ... Balkan - Wikitravel ... . Log In. or. Create New Account. See more of Een vorst op de Balkan on Facebook. Log In. Forgot account? or. Create New Account. Not Now. Related Pages. Healing hearts and souls is my passion. Astrologist & Psychic. AD Voorne Putten. Media/News Company. Een vorst op de Balkan, blz. 105-120 Zij kregen een rondleiding door de wijnkelders. Die kelders waren zo gebouwd, dat de temperatuur redelijk constant bleef. Later was er moderne... Over de auteur. ... Eerste Balkanoorlog - Wikipedia ... . Later was er moderne... Over de auteur. Frans van der Vliet (Heemstede 1947) begon met het schrijven van fictie toen hij 66 jaar oud was. "Een vorst op de Balkan" is na "Marco Vrij, roman in telefoongesprekken" en "De vriendschap met Danny Biergaard" zijn derde boek. Een vorst op de Balkan. Het verhaal speelt zich af in een fictief landje op de Balkan. Drie oude mannen hopen dat Miloš, een afstammeling van de vorst die van 1901 tot 1918 regeerde, het land vooruit kan helpen. Miloš verhuist na zijn afstuderen van Nederland naar het Balkanlandje en doet zijn best. De partners op de Balkan volgden enige dagen later. De Serviërs rukten razendsnel op in Macedonië en wisten Kumanovo en Skopje te bezetten. Ze bezetten ook de Sandžak van Novi Pazar, waarmee ze contact maakten met de Montenegrijnen. De Bulgaren bezetten ook een deel van Macedonië en rukten op naar Thessaloniki en Constantinopel. De Balkan (of het Balkanschiereiland) vormt het o...

INFORMATIE

AUTEUR
Van der Frans
DIMENSIE
3,95 MB
BESTANDSNAAM
Een vorst op de balkan.pdf

OMSCHRIJVING

Het verhaal speelt zich af in een fictief landje op de Balkan. Drie oude mannen hopen dat Miloš, een afstammeling van de vorst die van 1901 tot 1918 regeerde, het land vooruit kan helpen. Miloš verhuist na zijn afstuderen van Nederland naar het Balkanlandje en doet zijn best.

Wil je het boek lezen?Een vorst op de balkan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van der Frans. Lezen Een vorst op de balkan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN