Het verboden pad

Het verboden pad - Kees van Beijnum | Nextbestfoodprocessors.com

...ieve man. Er ontbreekt nog maar één ding en als ze blijkt zwanger te zijn, is ze dan ook helemaal gelukkig ... Het verboden pad - Kees van Beijnum - (ISBN: 9789023468196 ... ... . Maar de zwangerschapshormonen spelen zo hoog op, dat ze zich niet kan inhouden en terugvalt tot een oude gewoonte. Ze weet dat het niet kan en niet mag, ze schaamt zich enorm. Maar haar man mag het vooral niet weten! Thera is ... This banner text can have markup.. web; books; video; audio; software; images; Toggle navigation Kees van Beijnum. Kees van Beijnum (b. 1954) debuteerde in 1991 met de true crime-roman Over het IJ.Met de gestage romanprod ... Het verboden pad van Kees van Beijnum | Boek en recensies ... ... . Kees van Beijnum (b. 1954) debuteerde in 1991 met de true crime-roman Over het IJ.Met de gestage romanproductie die hierna volgde, met als hoogtepunten het autobiografische Dichter op de Zeedijk (1996) en het verliefde De oesters van Nam Kee (2000), groeide Van Beijnum uit tot een van de beste literaire vertellers van het Nederlands taalgebied. - Het verboden pad; de survival-route langs de kust. Het is een bijna ontoegankelijk, erg gevaarlijk stuk rots en land. Als de survival-tocht wordt gehouden is het ook stormachtig weer. - Het strand waar de kinderen en leiders vaak zijn. Een rustig, mooi stukje zand, rotsen en zee wat niet gevaarlijk is. - Het huis van Philip's ex-vriendin ... Het verboden pad. Leen deze versie. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2005 ISBN 902341652X Kenmerken 1 daisy-rom (14 uur, 14 minuten) (mannenstem), geluid Aantekening Nederlands gesproken Integrale weergave van het boek: Amsterdam : De Bezige Bij, 2004. - 2e dr.. - 450 p. Daisy-rom bij jouw Bibliotheek....

INFORMATIE

AUTEUR
Kees van Beijnum
DIMENSIE
11,84 MB
BESTANDSNAAM
Het verboden pad.pdf

OMSCHRIJVING

Ter afronding van zijn studie loopt de zesentwintigjarige Philip Soek stage in De Helmer, een Amsterdams tehuis voor moeilijk opvoedbare pubers. Gewantrouwd door zijn collega's vanwege zijn chique afkomst, en hardvochtig op de proef gesteld door de kinderen, tracht Philip overeind te blijven. Als hij samen met zijn collega's afreist naar Bretagne om de kinderen te begeleiden tijdens een vakantie, slaagt hij er stukje bij beetje in om hun vertrouwen te winnen. Maar dan verongelukt een van de kinderen onder raadselachtige omstandigheden tijdens een tocht over de rotsen, en dreigt de schuld op de onervaren stagiair afgewenteld te worden.

Wil je het boek lezen?Het verboden pad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees van Beijnum. Lezen Het verboden pad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN