Urbanus 146 Het pinneke pinnekeshaar

Urbanus 146 Het pinneke pinnekeshaar - Willy Linthout | Nextbestfoodprocessors.com

... Steven de Scenario: Linthout, Willy en Urbanus Genre: Humor ISBN: 978-9-00224-445-2 Urbanus wordt aangesteld tot vervang-agent (met échte sheriffster van John Wayne!) en hij moet al meteen een moord oplossen: Jef Patat is dood! Of nee, toch niet, hij leeft nog een beetje ... Urbanus #146 - Het pinneke van pinnekeshaar | Comic ... ... . Maar iemand heeft wel geprobeerd hem te vermoorden! Heeft het iets te maken met het verdwenen pinneke van Pinnekeshaar? nr 146 van Urbanus het pinneke van pinnekeshaar eerste druk in goede staat Urbanus wordt aangesteld tot vervang-agent (met échte sheriffster van John Wayne!) en hij moet al meteen een moord oplossen: Jef Patat is dood! Of nee, toch niet, hij leeft nog een beetje. Maar iemand heeft wel geprobeerd hem te vermoorden! Heeft het iets te maken met het verdwenen pinneke van Pinnekeshaar? Stripwinkel Akim - Online strips, comics, curiosa, manga's en originele striptekeningen bestellen en kopen. Van de allernieuwste tot zeldzame tweedehan ... Het pinneke van pinnekeshaar - Willy Linthout, Urbanus ... ... . Maar iemand heeft wel geprobeerd hem te vermoorden! Heeft het iets te maken met het verdwenen pinneke van Pinnekeshaar? Stripwinkel Akim - Online strips, comics, curiosa, manga's en originele striptekeningen bestellen en kopen. Van de allernieuwste tot zeldzame tweedehandse en antiquarische stripboeken. Bezoek ook eens onze stripboekenwinkel in Groningen. Offered in Catawiki's 35 Years of Urbanus Comics Auction: Urbanus 146 - Originele pagina (p.1) - Het pinneke van Pinnekeshaar - (2011). Linthout, Willy - Near mint - 1 Original artwork - Size 30 x 42 cm. Deze site gebruikt cookies voor het bewaren van logingegevens en voorkeuren. Geen persoonljke data wordt hierin bewaard. Door de site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies. Het pinneke van pinnekeshaar. Urbanus (scenarist), Willy Linthout (auteur) Vanaf 9-11 jaar; Vanaf 12-14 jaar; Genre: Stripverhalen, Humor. In de reeks: De avonturen van ... De avonturen van Urbanus; 146 ... Het pinneke van pinnekeshaar. Urbanus (author of screenplay), Willy Linthout (author) 9-11 years and up; 12-14 years and up; Genre: Stripverhalen, Humor. In series: De avonturen van Urbanus; 146 Content; Details; Een vreselijke ziekte teistert het politiekantoor en René en Modest kunnen hun job niet meer ... Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen....

INFORMATIE

AUTEUR
Willy Linthout
DIMENSIE
7,42 MB
BESTANDSNAAM
Urbanus 146 Het pinneke pinnekeshaar.pdf

OMSCHRIJVING

Een vreselijke ziekte teistert het politiekantoor en René en Modest kunnen hun job niet meer uitvoeren. Urbanus wordt aangesteld tot vervang-agent (met échte sheriffster van John Wayne!) en hij moet al meteen een moord oplossen: Jef Patat is dood! Of nee, toch niet, hij leeft nog een beetje. Maar iemand heeft wel geprobeerd hem te vermoorden! Heeft het iets te maken met het verdwenen pinneke van Pinnekeshaar? Of zit Jacky Plafond, met zijn verzameling ninja-barbies er voor iets tussen?

Wil je het boek lezen?Urbanus 146 Het pinneke pinnekeshaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy Linthout. Lezen Urbanus 146 Het pinneke pinnekeshaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN