Regisseer je klas

Regisseer je klas - Gilberte Verbeeck | Nextbestfoodprocessors.com

...ver klasmanagement in concreet oefenmateriaal ... PDF Download Regisseer je klas | BANK72 PDF ... . Regisseer je klas is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Regisseer je klas PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Regisseer je klas Regisseer je klas theorie bij het oefeningenboek klasmanagement Elke Struyf, Gilberte Verbeeck. Nederlands | Paperback € 23,50 + 47 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis ... 5 tips voor duidelijke klasregels met effect - Klasse ... . Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Zoeken naar: Zoeken in: Titel Doelgroep Omschrijving Praktisch Begeleiding Cursuscode Regisseer je klas . De schatkist van de therapeut . Uitgevers Pelckmans uitgevers. Top 33. Ondergronds LvG De vlinderkamer In hechtenis De jongen, de mol, de vos en het paard De zeven zussen. Net bekeken. Religie voor Dummies Caroline Spilt Programmeren met Java voor Dummies Rules for Modern Life Social media voor Dummies Windows 98 voor Dummies. Bestel Regisseer je klas Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Klasmanagement - Regisseer je klas! Leerlingen in een positief klimaat succesvol laten leren en werken vraagt om goed klasmanagement. Regelmatig nadenken over je eigen management in een steeds veranderende maatschappij is geen overbodige luxe voor elke leraar. Dit boek is ontstaan uit lectuur en praktijk. We ambiëren om (toekomstige) leraren noodzakelijke kennis aan te reiken om effectieve klasmanagementvaardigheden te ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat je kunt leren hoe je voor de klas moet staan. Een (wetenschappelijke) kennisbasis is volgens ons een eerste belangrijke stap in het ontwikkelen van de nodige competenties op dit vlak: weten ... Regisseer je klas | ISBN 9789463370783 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Regisseer je klas direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Leerlingen in een positief klimaat succesvol laten leren en werken, vraagt om goed klasmanagement. Voor dit boek vertaalden de auteurs theoretische inzichten over klasmanagement in concreet oefenmateriaal. Elke oefening vertrekt vanuit authentieke situaties uit het secundair onderwijs en wil de leerkracht stimuleren om individueel of in groep over het eigen klasmanagement na te denken. De ......

INFORMATIE

AUTEUR
Gilberte Verbeeck
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
Regisseer je klas.pdf

OMSCHRIJVING

Regisseer je klas 1e druk is een boek van Gilberte Verbeeck uitgegeven bij Pelckmans Pro. ISBN 9789463370318 Leerlingen in een positief klimaat succesvol laten leren en werken, vraagt om goed klasmanagement. Voor dit boek vertaalden de auteurs theoretische inzichten over klasmanagement in concreet oefenmateriaal. Elke oefening vertrekt vanuit authentieke situaties uit het secundair onderwijs en wil de leerkracht stimuleren om individueel of in groep over het eigen klasmanagement na te denken. De oefeningen zijn telkens voorzien van een korte theoretische duiding en sluiten af met suggesties van de auteurs. Dat gaat van tips om ordeproblemen te voorkomen en orde te houden, reflecteren over mogelijke reacties op ontoelaatbaar gedrag, tot het behouden van de 'regie' en het (constructief) assertief reageren en het voeren van individuele gesprekken met leerlingen.Het oefenmateriaal ontstond uit oefeningensessies in twee verschillende lerarenopleidingen. Het boek is daardoor perfect bruikbaar zowel inlerarenopleidingen als in begeleidingstrajecten van (startende) leraren.

Wil je het boek lezen?Regisseer je klas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gilberte Verbeeck. Lezen Regisseer je klas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN