Zwermintelligentie

Zwermintelligentie - Len Fisher | Nextbestfoodprocessors.com

...ing ... Zwermintelligentie (Paperback). Geïnspireerd door bewegingen van mieren, bijen en sprinkhanen introduceert Len Fisher een aantal universele zwermwetten ... Boek: Zwermintelligentie | KIJK Magazine ... .... In het boek 'Zwermintelligentie' staan dit soort issues centraal. Volgens de auteur van 'Zwermintelligentie', Len Fisher, verandert zwermgedrag in zwermintelligentie zodra een groep erin slaagt het zwermen te gebruiken om gezamenlijk een probleem op te lossen. Een probleem bovendien dat de groepsleden los van elkaar niet kunnen oplossen. Zwermintelligentie situeert hij bijgevolg binnen de huidige kapitalistische sam ... bol.com | Zwermintelligentie | 9789490574109 | Len Fisher ... ... . Een probleem bovendien dat de groepsleden los van elkaar niet kunnen oplossen. Zwermintelligentie situeert hij bijgevolg binnen de huidige kapitalistische samenleving waarin de markt nog de draaischijf is en waarbij de markt volgens een zwermdynamiek functioneert waarbij bijvoorbeeld bij een commerciële transactie elke agent immers zijn eigen voordeel nastreeft, zonder rekening te houden met externe factoren of het maatschappelijk veld waarbinnen hij opereert. zwermintelligentie.com - Marieke Dijkstra Academy Zwermintelligentie Over slimme groepen en domme massa's Eén van de belangrijkste ontdekkingen van de afgelopen decennia is dat de complexe patronen die we in het dagelijks leven tegenkomen, zoals bijvoorbeeld het verloop van verkeersopstoppingen en supportersrellen, vaak te verklaren zijn aan de hand van een aantal eenvoudige regels afkomstig uit de complexiteitstheorie . Zwermintelligentie. Geïnspireerd door bewegingen van mieren, bijen en sprinkhanen introduceert Len Fisher een aantal universele zwermwetten. Deze kunnen... Zwermintelligentie. Geïnspireerd door bewegingen van mieren, bijen en sprinkhanen introduceert Len Fisher een aantal universele zwermwetten. Deze kunnen ons helpen in uiteenl...

INFORMATIE

AUTEUR
Len Fisher
DIMENSIE
9,22 MB
BESTANDSNAAM
Zwermintelligentie.pdf

OMSCHRIJVING

Geïnspireerd door bewegingen van mieren, bijen en sprinkhanen introduceert Len Fisher een aantal universele zwermwetten. Deze kunnen ons helpen in uiteenlopende situaties zoals het vermijden van files en het uitkiezen van het beste restaurant.

Wil je het boek lezen?Zwermintelligentie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Len Fisher. Lezen Zwermintelligentie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN