Het offerveen

Het offerveen - Susanne Jansson | Nextbestfoodprocessors.com

... eventjes aan de oppervlakte piepen. Van de twee 'onthullingen' is er eentje helemaal geen verrassing, en de andere zullen vele lezers ook wel zien aankomen ... Het offerveen | Susanne Jansson | vrouwenthrillers.nl ... . 'Het offerveen' is goed geschreven, dat dan weer wel. Weersverwachting tot 14 dagen vooruit voor Overveen. Bekijk het weer, buien radar, de satelliet, wind, weercijfers en weerwidgets voor Overveen Susanne Jansson Het offerveen Recensie waardering nieuwe Zweedse thriller. In juni 2018 verschijnt bij Uitgeverij Cargo de nieuwe debuutthriller van de Zweedse schrijfster Susanne Jansson. Op deze pagina kun je de Susanne Jansson ... Het offerveen | LeesKost ... . In juni 2018 verschijnt bij Uitgeverij Cargo de nieuwe debuutthriller van de Zweedse schrijfster Susanne Jansson. Op deze pagina kun je de Susanne Jansson Het offerveen recensie waardering en informatie over de inhoud van de thriller vinden. Het offerveen is het debuut van Susanne Jansson. Een verhaal over een kleine gemeenschap, geschiedenis en jeugdherinneringen die je niet zomaar achter je kunt laten. Aan het eind van het boek lijken de moord- en vermissingszaken opgelost te zijn, maar toch blijft de lezer achter met een vleugje verwarring en de vraag of er meer is tussen hemel en aarde. Het Offerveen is een zeer goede thriller, waaraan je bij alles merkt dat Susanne Jansson zich erg goed heeft verdiept in de geschiedenis van de rituelen van het offeren wat vroeger werd gedaan. Alsook het gedeelte in het verhaal over kwantumfysica wordt goed en uitgebreid beschreven en zet de lezer aan tot nadenken. Kort weerbericht Overveen. In Overveen afwisseling van zon en enkele vriendelijke stapelwolken. Het kwik kan oplopen naar 17.7 graden. Er waait een noordwestelijke zwakke wind. Susanne Jansson - Het offerveen. Vertaald uit het Zweeds ( Offermossen) door Tineke Jorissen-Wedzinga. ISBN 978-94-031-2070-6, 288 pagina's, € 15,00. Amsterdam: Uitgeverij Cargo 2018. Dit bericht is geplaatst in Alle Boeken, Detective / Thriller. Bookmark de permalink. ← Je bent ... Het Overveen dag- en verblijfsrecreatie - Veendijk 4, 7462PJ Rijssen - Beoordeling van 4.9 op basis van 20 recensies 'Wat hebben we weer een heerlijke... Klein Centraal is een uniek gelegen restaurant gevestigt in een mooi stationsgebouw aan het spoor van Overveen. Dagelij...

INFORMATIE

AUTEUR
Susanne Jansson
DIMENSIE
5,84 MB
BESTANDSNAAM
Het offerveen.pdf

OMSCHRIJVING

De jonge biologe Nathalie Ström doet onderzoek in het mysterieuze veengebied rond het dorp van haar jeugd. Het veen is omgeven door bossen en meren, waar ooit offers aan de goden zijn begraven, en het gerucht gaat dat hier mensen spoorloos verdwijnen. Dan treft Nathalie na een zware storm een bewusteloze man aan in het veen, half weggezonken in het drassige land. Daar niet ver vandaan is een twee meter lang graf gegraven. Het lijkt bijna een herhaling van de mensenoffers die hier in de ijzertijd plaatshadden.Samen met politiefotografe Maya probeert Nathalie de gebeurtenissen te verklaren, maar al snel geeft het moeras meer geheimen prijs en blijken de inwoners van het dorp hier op noodlottige wijze bij betrokken te zijn.

Wil je het boek lezen?Het offerveen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susanne Jansson. Lezen Het offerveen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN