Oma's hoofd is versleten

Oma's hoofd is versleten - Marieke van Ditshuizen | Nextbestfoodprocessors.com

...erder achteruit gaat, en uiteindelijk in een verpleeghuis komt te wonen ... Oma's hoofd is versleten (Van Diltshuizen, prentenboek ... ... . Bestel het boek: Oma's hoofd is versleten voor slechts € 6.90 Categorie: Kinder- & jeugdboeken, 6-10 jaar Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Oma's hoofd is versleten op Ramsj.nl Oma's hoofd wordt niet meer beter.' Bestellen Oma en Fien hebben een bijzondere band: ze eten samen taartjes, verkleden zich en spelen het liefst 'indiaantje'. Maar op een dag kan oma de weg naar huis niet meer vinden. Ze heeft d ... bol.com | Oma's hoofd is versleten, Marieke van Ditshuizen ... ... . Maar op een dag kan oma de weg naar huis niet meer vinden. Ze heeft dementie, en de dokter kan nietks voor oma doen. Voor Fien is het niet makkelijk dat oma nu niet meer alleen ... Een leuk en begrijpbaar boek over oma die dementie heeft gekregen. Of hoe ze het ook heel leuk noemen: Oma's hoofd is versleten. Het is een goed hulpboekje wanneer er een Oma (of opa) dement is geworden. Het verhaal In het boekje gaat het om... 'Oma's hoofd is versleten' en andere boeken in nieuwe dementheek Kaatsheuvelse bieb. KAATSHEUVEL - Zet alle boeken over dementie bij elkaar en je hebt een dementheek. Lik en neuk oma's kutje eens, jonge doerak! × Sluit en speel af Volgende video wordt geladen (5) . 68%. Oma - nl.PORN.COM nl.porn.com. Het is verbazingwekkend hoe deze oma's nog steeds kunnen presteren, zelfs op hun leeftijd. Ze kunnen nog steeds met volle kracht op de lul zuigen, hun benen wijd open Oma's hoofd is versleten. Marieke van Ditshuizen. Uitg. Ploegsma, Amsterdam 2016, € 12,99, 4+ De oma van Fien past elke woensdag op en dan doen ze leuke dingen: koekjes bakken, verkleden of ... Tekst en illustraties: Marieke van Ditshuizen In augustus verscheen een heruitgave van het voorlichtingsprentenboek 'Oma's hoofd is versleten', bij uitgeverij Ploegsma. Het boek verscheen eerder in 2012 op initiatief van Pascal van Diest - van Hoorn, wiens moeder dementie had, en in samenwerking met Stichting Alzheimer Nederland. De eerste uitgave werd mede mogelijk gemaakt door de… In het boek 'Oma's hoofd is versleten' lees je over Fien en ha...

INFORMATIE

AUTEUR
Marieke van Ditshuizen
DIMENSIE
8,90 MB
BESTANDSNAAM
Oma's hoofd is versleten.pdf

OMSCHRIJVING

‘Is oma ziek?’ vraagt Fien. Mama zucht. ‘Oma heeft een oud hoofd, lieverd. En als iets oud is, verslijt het.’ Fien denkt even na. ‘Net als mijn beer?’ ‘Zoiets,’ zegt mama, ‘maar een teddybeer kun je repareren met naald en draad en oma’s hoofd niet.’ ‘Kan de dokter oma’s hoofd niet maken?’ vraagt Fien. ‘Nee,’ zegt mama verdrietig. ‘Zelfs de dokter kan dat niet. Oma’s hoofd wordt niet meer beter.’ Oma en Fien hebben een bijzondere band: ze eten samen taartjes, verkleden zich en spelen het liefst ‘indiaantje’. Maar op een dag kan oma de weg naar huis niet meer vinden. Ze heeft dementie, en de dokter kan nietks voor oma doen. Voor Fien is het niet makkelijk dat oma nu niet meer alleen op haar mag passen en soms vreemd doet. En waarom moet ze ergens anders wonen? Mama probeert het zo goed als ze kan uit te leggen.

Wil je het boek lezen?Oma's hoofd is versleten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marieke van Ditshuizen. Lezen Oma's hoofd is versleten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN