Het Ongrijpbare Meisje

Het Ongrijpbare Meisje - Mario Vargas Llosa | Nextbestfoodprocessors.com

...e, erotische en spannende roman van een van de grootste schrijvers van Latijns-Amerika, en een onvergetelijk portret van een mooie, wufte, leugenachtige, onbetrouwbare en uiterst ambitieuze vrouw ... Een ongrijpbare liefde | De Morgen ... . Auteur. Mario Vargas Llosa. Het ongrijpbare meisje gaat over de hopeloze liefde van de suffige en ambitieloze ik-figuur Ricardo Somocurcio voor een gewetenloze vrouw die alle middelen aanwendt voor het verwerven van rijkdom en status en al doende een spoor van bedrog en andere ellende achterlaat. Het ongrijpbare meisje is een buitensporig, onberekenbaar, opportunistisch en van ieder greintje redelijkheid gespeend personage, dat door Vargas Llosa met een zekere sympathie wordt bejegend o ... Mario Vargas Llosa - Leestafel ... . Het ongrijpbare meisje is een buitensporig, onberekenbaar, opportunistisch en van ieder greintje redelijkheid gespeend personage, dat door Vargas Llosa met een zekere sympathie wordt bejegend omdat ze zich niet bij haar lot neerlegt, maar het met lef in eigen handen neemt, ook al is de manier waarop bedenkelijk. Het ongrijpbare meisje (roman, 2006; vert. Aline Glastra van Loon en Arie van der Wal) (Spaans: Travesuras de la niña mala) De droom van de Ier (roman over de strijd van Roger Casement , 2010 ; vert. Aline Glastra van Loon) (Spaans: El sueño d...

INFORMATIE

AUTEUR
Mario Vargas Llosa
DIMENSIE
9,49 MB
BESTANDSNAAM
Het Ongrijpbare Meisje.pdf

OMSCHRIJVING

Ricardo valt op zijn vijftiende als een blok voor een meisje dat zich Lily noemt. Maar op een dag blijkt dat alles wat ze vertelt heeft leugens waren en ze verdwijnt spoorloos… In de jaren die volgen komt hij haar op de meest onverwachte momenten tegen: als aspirant-guerillastrijdster, als echtgenote van een Franse diplomaat, als vrouw van een rijke Engelse renpaardenfokker, als minnares van een masochistische Japanse onderwereldfiguur. Iedere keer noemt ze zich anders en heeft ze alle sporen van de vorige episodes volledig gewist. En iedere keer is Ricardo weer als was in haar handen, tot ze hem niet meer nodig heeft en verdwijnt.De roman beslaat een groot deel van de tweede helft van de twintigste eeuw en speelt zich af op een aantal sfeervol beschreven locaties: de romantische jaren vijftig in Lima, de roerige jaren zestig in Parijs, de swingende jaren zeventig in Londen en de jaren tachtig in Tokio en Madrid – stuk voor stuk steden waar de schrijver zelf ook heeft gewoond.

Wil je het boek lezen?Het Ongrijpbare Meisje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mario Vargas Llosa. Lezen Het Ongrijpbare Meisje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN