Middernacht

Middernacht - Koontz, Dean R. | Nextbestfoodprocessors.com

...ot één, zijn de spoken op de been"). Middernacht is het tijdstip van twaalf uur 's nachts (0 ... middernacht - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels ... ... .00 uur of 24.00 uur), wanneer officieel de ene dag overgaat in de volgende (zie echter begin van de dag).. Het tijdsinterval van 0.00 uur tot 1.00 uur, wordt ook vaak het spookuur genoemd ("Van twaalf tot één, zijn de spoken op de been").Dit heeft te maken met het feit dat dit tijdstip het verst van de dag (het licht) vandaan ligt. Geschreven bij Middernacht - 1 - Gabrielle. Ik ben zelf een groot fan van boeken met vampier ... De boeken van Lara Adrian op volgorde - Boekbeschrijvingen.nl ... . Geschreven bij Middernacht - 1 - Gabrielle. Ik ben zelf een groot fan van boeken met vampiers erin, dus toen ik dit boek zag heb ik het direct gekocht als E-book. Ik vond het een leuk boek, een goed en spannend verhaallijn waardoor je blijft doorlezen tot je het boek uithebt. 't Is middernacht, maar hoe Hij lijdt, Zijn jong'ren slapen bij die strijd; en derven, afgemat in rouw, de aanblik op des Meesters trouw. 3 't Is middernacht, maar Jezus waakt, en 't zielelijden, dat Hij smaakt, bant uit Zijn ...

INFORMATIE

AUTEUR
Koontz, Dean R.
DIMENSIE
9,62 MB
BESTANDSNAAM
Middernacht.pdf

OMSCHRIJVING

Horror - Een klein Amerikaans stadje raakt steeds meer in de greep van een organisatie die zich bezighoudt met biotechnologie. De leider ervan gebruikt de bewoners als proefkonijnen bij zijn experimenten om een 'nieuwe mens' te kweken. Na verloop van tijd vallen ze echter zowel lichamelijk als geestelijk terug in een dierlijke staat.

Wil je het boek lezen?Middernacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koontz, Dean R.. Lezen Middernacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN