De held van Pannotia

De held van Pannotia - J.P. van Buggenum | Nextbestfoodprocessors.com

...van Buggenum available from Rakuten Kobo ... De held van Pannotia - eBook - Walmart.com - Walmart.com ... . Nadat de koning van Pannotia is overleden, bestijgt zijn bastaardzoon de troon. De adel ziet zijn onzuivere afkomst als ... De held van Pannotia. Nadat de koning van Pannotia is overleden, bestijgt zijn bastaardzoon de troon. De adel ziet zijn onzuivere afkomst als een mooi... Bestel De held van Pannotia van J.P. van Buggenum. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Nadat de koning van Pannotia is overleden, bestijgt zijn bastaardzoon de troon. De adel ziet zijn onzuivere afkomst al ... De held van Pannotia - J.P. van Buggenum - 9789402110524 ... ... . De adel ziet zijn onzuivere afkomst als een mooi excuus om zelf de macht te grijpen. De kanseliers van de vier windstreken trekken ten strijde om de troon te veroveren, ieder op hun eigen manier. Zo betwist de hertog uit het Noorden de bastaard rechtstreeks om zijn troo De bastaard is echter niet van plan zijn rijk op te geven. Bewapend met moed, passie en de beste ridders, wapens en soldaten van Pannotia gaat hij met elk van zijn vijanden de strijd aan. Terwijl de hoge heren een oorlog beginnen, heeft het lagere volk zo zijn eigen problemen. Ziekten, oorlog en hongersnood zijn aan de orde van de dag. Nadat de koning van Pannotia is overled...

INFORMATIE

AUTEUR
J.P. van Buggenum
DIMENSIE
5,92 MB
BESTANDSNAAM
De held van Pannotia.pdf

OMSCHRIJVING

Nadat de koning van Pannotia is overleden, bestijgt zijn bastaardzoon de troon. De adel ziet zijn onzuivere afkomst als een mooi excuus om zelf de macht te grijpen. De kanseliers van de vier windstreken trekken ten strijde om de troon te veroveren, ieder op hun eigen manier. De bastaard is echter niet van plan zijn rijk op te geven. Bewapend met moed, passie en de beste ridders, wapens en soldaten van Pannotia gaat hij met elk van zijn vijanden de strijd aan. Terwijl de hoge heren een oorlog beginnen, heeft het lagere volk zo zijn eigen problemen. Ziekten, oorlog en hongersnood zijn aan de orde van de dag. Ondertussen zijn er tekenen van een veel groter probleem dat Pannotia bedreigt Zal de koning zijn verdeelde koninkrijk op tijd onder één vaandel kunnen brengen om zijn mensen veilig te stellen? Zal er een held opstaan die de oorlog tot een einde brengt en Pannotia redt van de ondergang?

Wil je het boek lezen?De held van Pannotia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.P. van Buggenum. Lezen De held van Pannotia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN