Seksuele Problemen Bij Het Vrijen

Seksuele Problemen Bij Het Vrijen - Maureen Luyens | Nextbestfoodprocessors.com

...roblemen Veelgestelde vragen pijn bij het vrijen Ik ben een vrouw van 35 en wil heel graag seks met mijn vriend, maar ik heb vaak pijn bij het vrijen ... Pijn bij het vrijen (dyspareunie) - asz.nl ... . Hoe kan dat? Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Als vrouw kun je niet vochtig genoeg zijn, je vagina (onbewust) aanspannen of pijn hebben als de penis je baarmoedermond raakt. Seksuele problemen bij vrouwen zijn bijvoorbeeld geen zin hebben in vrijen, niet of moeilijk seksueel opgewonden raken, of pijnklachten bij de coïtus (gemeenschap). Met het ouder worden komen seksuele klachten wel vaker voor, bijvoorbeeld door een chronische ziekte of fysieke beperking. Bij mannen neemt de kans ... Pijn bij seks | seksualiteit ... . Met het ouder worden komen seksuele klachten wel vaker voor, bijvoorbeeld door een chronische ziekte of fysieke beperking. Bij mannen neemt de kans op erectieproblemen en verminderd seksueel verlangen geleidelijk toe. Bij vrouwen komen problemen met vochtig worden vaker voor. Wat verandert er? Seksuoloog Vera Steenhart helpt mensen met seksuele problemen. Meestal is er geen zin meer in seks, kunnen de partners er niet meer van genieten, is het vrijen pijnlijk of zijn er problemen met orgasme en erectie. Seksuele problemen bij vrouwen; Advertenties: ... Je bekkenbodem bij het vrijen De bekkenbodem heeft een grote taak bij het vrijen. Spieren in de bodem zorgen er mede voor dat je vagina opent en vochtig wordt, waardoor bijvoorbeeld de penis naar binnen kan. Alles over leren vrijen, problemen bij het vrijen, anticonceptie, soa en seksuele voorlichting over hoe je op de wereld bent gekomen. De kunst van het vrijen Informatie over kussen, vrijen, beffen, pijpen, neuken, klaarkomen, masturbatie, en meer! Om van de pijn bij gemeenschap af te komen, kunt u het beste een tijd vrijen zonder pijn. Vaak betekent dat: vrijen zonder dat de penis of vingers in de vagina komen. Probeer samen met uw partner andere vormen van seks, zoals strelen, masseren, zoenen en likken. Kijk ook eens bij Elkaar masseren en bij Vrijen met jezelf. Seksuele problemen zijn moeilijk bespreekbaar. Ze zitten ook vaak achter andere klachten verscholen. Ze liggen op de grens van het medische en het psychologische domein en vra...

INFORMATIE

AUTEUR
Maureen Luyens
DIMENSIE
5,43 MB
BESTANDSNAAM
Seksuele Problemen Bij Het Vrijen.pdf

OMSCHRIJVING

Seksuele problemen zijn moeilijk bespreekbaar. Ze zitten ook vaak achter andere klachten verscholen. Ze liggen op de grens van het medische en het psychologische domein en vragen een heel specifieke aanpak. Dit boek staat eerst stil bij de diagnose en bespreekt dan de mogelijke oorzaken. Daarna worden na behandelingen voorgesteld. Seksuele opdrachten vormen daarbij een belangrijk onderdeel.Het boek is in de eerste plaats bestemd voor hulpverleners, maar hulpvragers kunnen het meelezen.Maureen Luyens is werkzaam als psycho-loge, seksuologe en relatietherapeute in het Universitair Ziekenhuis van Leuven. Zij heeft meer dan 35 jaar ervaring met paren met seksuele en relationele moeilijkheden. Zij doceerde jarenlang seksuologie aan de Universiteit Antwerpen.Paul Smits is huisarts.

Wil je het boek lezen?Seksuele Problemen Bij Het Vrijen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maureen Luyens. Lezen Seksuele Problemen Bij Het Vrijen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN