Goede reis, opa!

Goede reis, opa! - Vivian den Hollander | Nextbestfoodprocessors.com

...gt een spannend cadeau van zijn broer: een tochtje met een luchtballon ... Goede reis, opa! | Boeken ... . Goede reis, opa! Hoge resolutie versie. ook los te lezen Vivian den Hollander (1953) werkte in het onderwijs voor ze fulltime schrijfster werd. Ze is onder meer bekend door haar voorleesboeken voor kleuters, haar AVI-boeken over voetbal, hockey, paardrijden en ballet, én haar boeken voor oudere kinderen. Haar werk is ... Titel: Goede reis, opa! ISBN: 9789000364480 Auteur: Vivian den Hollander Beschrijving: Op stap met oppas-opa Bak! Veilig leren lezen op AVI-niveau M4 Lees „Goede reis, opa! ook los te lezen" door Vivian den Hollander verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Op stap met oppas-opa Bak! Veilig leren lezen op AVI-niveau M4 Opa i ... bol.com | Goede reis, opa!, Vivian den Hollander ... ... . Op stap met oppas-opa Bak! Veilig leren lezen op AVI-niveau M4 Opa is jarig en hij heeft een wel heel speciaal cadeau va... Goede reis, opa. Opa is jarig en hij heeft...

INFORMATIE

AUTEUR
Vivian den Hollander
DIMENSIE
8,88 MB
BESTANDSNAAM
Goede reis, opa!.pdf

OMSCHRIJVING

Op stap met oppas-opa Bak!Veilig leren lezen op AVI-niveau M4Opa is jarig en hij heeft een wel heel speciaal cadeau van zijn broer gekregen: een reisje met een luchtballon. En Tom en Mila mogen mee! Het is alleen nog niet zo gemakkelijk om bij het weiland te komen waar ze zullen opstijgen: opa krijgt al snel een lekke band en de oude sportauto van papa sputtert. En de vlucht zelf gaat ook niet helemaal perfect…Goede reis, opa! is een toegankelijk AVI-verhaal op niveau M4 om samen of helemaal zelf te lezen. Met grappige illustraties van Saskia Halfmouw.

Wil je het boek lezen?Goede reis, opa! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vivian den Hollander. Lezen Goede reis, opa! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN