Het super opa boek

Het super opa boek - David Woodroffe | Nextbestfoodprocessors.com

.... De leukste spelletjes, knutsels en doe-dingen van vroeger voor de kleinkinderen van nu ... Het superleuke Oma boek - mariusboeken.nl ... .Een leuk cadeau voor trotse... Daarom komt opa op zaterdags langs. Het is een wonderlijke man, die opa van Luuk. Hij ziet eruit als een houthakker en hij heeft een hondje dat Kimmie heet. In zijn rode Jeep trekt hij met Luuk en Luuk's vriendje Jasper erop uit. De jongens genieten, want op de plekken waarop opa hen heenbrengt is het nooit saai. Daar wacht avontuur. Op zoek naar een leuk cadeau voor een oppas oma of voor een Oma d ... bol.com | Het super oma boek, A. Maloney | 9789044722413 ... ... . Daar wacht avontuur. Op zoek naar een leuk cadeau voor een oppas oma of voor een Oma die net (weer) Oma is geworden? Dan is dit het perfecte cadeau! In dit boek vindt ze namelijk genoeg inspiratie om een fantastische Oma te zijn: hierin staan de leukste spelletjes voor peuters en kleuters. Het grote opa en oma boek. Carry Slee. Prijs: € 14,99: Weet je, oma. Karin de Korte-Munk. Prijs: € 15,00: Ik word oma. Augusta Verburg. Prijs: € 15,45: De beste babytips voor oma en opa. Simon Brett. Prijs: € 7,99: Oma en opa vertellen over jou ! Elma van Vliet. Prijs: € 19,99: Actuele bestsellers! € 21,99 € 18,99 € 15,99 € 22 ... Het opa en oma boek Auteur: Lenny Duijvelaar en Anjo Geluk. Het opa- en omaboek is een heerlijk boek voor alle grootouders en voor iedereen die op het punt s...

INFORMATIE

AUTEUR
David Woodroffe
DIMENSIE
12,29 MB
BESTANDSNAAM
Het super opa boek.pdf

OMSCHRIJVING

Dat je de beste opa van de hele wereld bent, daar bestaat geen twijfel over. Maar omdat het niet altijd gemakkelijk is om een superopa te zijn, vind je in dit boek leuke ideeën en handige tips om de grote held van je kleinkinderen te blijven.

Wil je het boek lezen?Het super opa boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Woodroffe. Lezen Het super opa boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN