Leven in balans

Leven in balans - Helene Akkerman | Nextbestfoodprocessors.com

...en. Wij zijn een groepering van coaches, consults en therapeuten voor meer balans in je leven, rust en energie ... Kinesiologie - Leren door bewegen - Leven in balans ... . Volg onze lezingen, workshops en events. Meer balans in je leven kun je alleen bereiken als je weet wat je leven uit balans brengt. Mindmapping is een fijne methode om zicht te krijgen op je gedachten en daarmee de factoren die de disbalans veroorzaken te ontdekken. Het kost weinig tijd en het effect is vaak groot. Begin nu direct. Ga rustig zitten en pak een pen en vel papier. Stel ... Leven in balans, geïnspireerd door ... Home - Praktijk Leven in Balans ... . Begin nu direct. Ga rustig zitten en pak een pen en vel papier. Stel ... Leven in balans, geïnspireerd door de regel van Benedictus Het vergt ware levenskunst om de juiste maat te vinden en te houden in het leven. Paus Franciscus biedt in zijn doen en laten een mooi voorbeeld. In de praktijk van elke dag blijkt het niet gemakkelijk om maat te houden. Het principe van het concept van Je leven in balans is op een "normale manier" met de juiste voeding en beweging je doel te bereiken. Daarbij maakt het niet uit wat dit doel is; afvallen, aankomen, meer conditie opbouwen of gewoon je fit willen voelen. We gaan samen op zoek naar het juiste voedings- en beweegpatroon dat in jouw leven past. Op basis van de tevredenheid van honderden gebruikers van "Mijn Leven in Balans" is de opleiding tot Professioneel "Mijn Leven in Balans Coach" ontwikkeld, speciaal afgestemd op de reeds bestaande pedagogische kennis en ervaring van onderwijsprofessionals die beschikken over sterk ontwikkelde compete...

INFORMATIE

AUTEUR
Helene Akkerman
DIMENSIE
6,27 MB
BESTANDSNAAM
Leven in balans.pdf

OMSCHRIJVING

Je bent ongetwijfeld druk en de veelheid aan keuzes duizelt je soms. Hoe kun je leven in balans met deze feiten? Hoe zorg je dat je staande blijft terwijl er van allerlei kanten een appèl op je wordt gedaan? Aan de hand van haar ervaring als psycholoog en met Bijbelse onderbouwing gaat Helene Akkerman op zoek naar antwoorden.Dit mooi vormgegeven boekje bevat het label 'Superfood'. Deze serie bestaat uit krachtige boekjes die je geloofsleven een boost geven. Ze zijn bovendien luxe uitgevoerd in handzame hardback. Leuk om cadeau te krijgen! De hele serie maakt je assortiment Superfoods compleet.Helene Akkerman is al 25 jaar werkzaam als psycholoog en pastoraal werker. Sinds een paar jaar in haar eigen praktijk 'Ma Shimka'. Ze schrijft, doet graag creatieve dingen met haar handen en spreekt over onderwerpen op het snijvlak van de geest en de ziel. Ze is moeder van drie en getrouwd met een schrijver/journalist.

Wil je het boek lezen?Leven in balans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helene Akkerman. Lezen Leven in balans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN