Niets moet, alles mag

Niets moet, alles mag - Kees Roest | Nextbestfoodprocessors.com

...cht of spreuk een mop do Alles is nu anders ... Niets moet, alles mag: Praktische handleiding voor gezond ... ... . Maar waar je ook bent, je kunt jezelf nog steeds laten verrassen door een goed verhaal, meeslepende muziek of een interessant beeld dat je even stil doet staan. Ook al wordt het misschien niet meer zoals het was, creatieve ideeën blijven ontstaan. Neem een kijkje in de wereld van vandaag. Bestel Niets moet, alles mag van Kees Roest. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Niets mis mee. Inmiddels is die zomerperiode een beetje ... Niets moet, alles mag in English with contextual examples ... . Inmiddels is die zomerperiode een beetje op z'n eind en gaan we terug naar school of aan 't werk. Dan moet er weer van alles en mag er een hoop niet. Althans, zo wordt dat beleefd. Blijkbaar hebben we het hier zo ingericht dat de tijd (onder andere) wordt opgedeeld in vakantietijd en werktijd. Ik moet niet studeren. Ik moet geen tijd voor mijzelf nemen. Ik moet niks. Ik mag alles. In plaats daarvan ga ik mijzelf op een andere manier motiveren, waardoor ik meer regie en tevredenheid ervaar en minder het slachtoffer ben van de omstandigheden. Ik mag namelijk alles. Ik mag het huishouden doen, zodat ik kan genieten van hoe schoon en Niets moet, alles mag bij walking hockey in Schijndel. SCHIJNDEL - Na het succesvol opzetten van een walking football-team pakt Schijndelaar Wim Vermeulen nu door met walking hockey. Niets moet, alles mag. Mevrouw Meijering woont nu al weer een tijdje in 't Holthuys, het woonzorgcentrum in Annen. Nee een bejaardenhuis is het al lang niet meer. Niets moet, alles mag. 's Morgens g...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Roest
DIMENSIE
4,70 MB
BESTANDSNAAM
Niets moet, alles mag.pdf

OMSCHRIJVING

Een herziene uitgave van een inmiddels klassieke bestseller.Dit boek is al voor tal van mensen een eyeopener geweest: de ontdekking dat het niet de omstandigheden zijn die ons gestrest maken, maar de manier waarop wij tegen onszelf, anderen en de wereld om ons heen aankijken. Het aanleren van de RET-methode helpt om perfectionistische en irrationele opvattingen te leren herkennen en veranderen. Met als resultaat een belangrijke vermindering van stress, angst en boosheid. En bovendien meer zelfvertrouwen en een beter begrip van jezelf en anderen, waardoor je allerlei zaken kalmer en efficiënter kunt aanpakken.In dit werkboek wordt de RET op christelijke leest geschoeid. De auteur laat zien dat deze methode verrassend goed aansluit bij het bijbelse denken. Veel christenen moeten van alles van zichzelf en ook - denken ze - van God. Dat dit ‘moeten’ vaak echter helemaal geen ‘heilig moeten’ is, is een van de vele waardevolle inzichten van dit boek.

Wil je het boek lezen?Niets moet, alles mag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Roest. Lezen Niets moet, alles mag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN