Wandelgids De Zevendaagse Van Nijmegen

Wandelgids De Zevendaagse Van Nijmegen - M. Pelgrim | Nextbestfoodprocessors.com

...den, en er broeden jaarlijks meer dan 80 verschillende soorten vogels ... Mooiste wandelingen per provincie | Wandelgidsen WandelBart ... . Ook leven er op de vennen dassen, reeën en vossen en ook kleinere dieren zoals konijnen en eekhoorntjes. Veel natuurschoon dus, vlakbij de stad! Wandelgids De Zevendaagse Van Nijmegen. 7 lange dagwandelingen of drie meerdaagse tochten. Nederlandstalig; Paperback; 2007; De omgeving van Nijmegen kent een grote diversiteit aan landschapsvormen en deze gids voert u er in reuzenstappen doorheen: in… Meer. 9 95. Wandelgids De Zevendaagse Van Nijmegen. 7 lange dagwandelinge ... 'Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen' | Wandelgids ... . 9 95. Wandelgids De Zevendaagse Van Nijmegen. 7 lange dagwandelingen of drie meerdaagse tochten. Nederlandstalig; Paperback; 2007; De omgeving van Nijmegen kent een grote diversiteit aan landschapsvormen en deze gids voert u er in reuzenstappen doorheen: in… Meer. 9 95. Wandelgids De Zevendaagse Van Nijmegen. 7 lange dagwandelingen of drie meerdaagse tochten. Nederlandstalig; Paperback; 2007; De omgeving van Nijmegen kent een grote diversiteit aan landschapsvormen en deze gids voert u er in reuzenstappen doorheen: in… Meer. 9 95. 'Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen' is opnieuw een prachtige wandelgids van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig in de groeiende serie 'stadsgidsen'. Na Utrecht, Rotterdam en Eindhoven gaat de wandelaar nu op pad door het veelzijdige Nijmegen. Get this from a library! Wandelgids de Zevendaagse van Nijmegen : zeven lange dagwandelingen óf drie meerdaagse tochten : het Gelderse Poort pad (drie dagen: 67 of 89 km), het Maasduinen pad (twee dagen: 55 km), het Maasdijk pad (twee dagen: 63 km). [M Pelgrim; et al] De wandelgids 'Wandelen in de omgeving van 's-Hertogenbosch' van de Paadjesmakers met 10 wandelingen Themawandelingen Paadjesmakers De wandelingen variëren in lengte van 8 tot 18 km. Alle wandeling...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Pelgrim
DIMENSIE
5,37 MB
BESTANDSNAAM
Wandelgids De Zevendaagse Van Nijmegen.pdf

OMSCHRIJVING

De omgeving van Nijmegen kent een grote diversiteit aan landschapsvormen en deze gids voert u er in reuzenstappen doorheen: in zeven lange dagwandelingen, variërend van 27 tot 34 km, of in drie weekendtochten van twee tot drie dagen elk.Dijken met uitzichten over weidse polders en breed meanderende rivieren worden afgewisseld door golvende stuwwallen en met paarse heide ingekleurde hellingen van rivierduinen; kronkelende paden en strakke lanen voeren door bossen en langs akkers, weilanden en houtwallen, beken, meren en vennen, karakteristieke boerderijen, landgoederen, landhuizen, kastelen en vestingstadjes. De omgeving van Nijmegen staat bekend om haar rijke landschapsvormen en deze gids laat u er kennis mee maken.Topografische kaartjes, routebeschrijvingen en markeringen wijzen u de weg. De achtergrondinformatie bij de routes is boeiend en vergemakkelijkt uw keuze.

Wil je het boek lezen?Wandelgids De Zevendaagse Van Nijmegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Pelgrim. Lezen Wandelgids De Zevendaagse Van Nijmegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN