Herfstlied

Herfstlied - Simone van der Vlugt | Nextbestfoodprocessors.com

...ds weergegeven. Songteksten van oude en nieuwe kinderliedjes over de herfst Herfstlied leest gemakkelijk vanwege de korte hoofdstukken ... Simone van der Vlugt | Boeken & Recensies | Hebban.nl ... . Het verhaal van Nadine, verteld vanuit de derde persoon, wordt afgewisseld met passages waarin de dader vertelt over de motieven van de moorden. Deze interessante afwisseling geeft de lezer de mogelijkheid om aanwijzingen te vinden over de identiteit van de dader. Herfstlied 'Onder de vakkundige handen van Van der Vlugt stijgt de spanning tot hoog niveau.' - De Telegraaf. Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk ... Herfstlied eBook door Simone van der Vlugt - 9789041414878 ... ... .' - De Telegraaf. Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Lees „Herfstlied" door Simone van der Vlugt verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou z... De leukste herfstliedjes Juist omdat de herfst zo inspirerend is, kan er flink worden gezongen, want er zijn zoveel leuke kinderliedjes over de herfst Herfstlied was mijn eerste kennismaking met Simone van der Vlugt. Ik wist dus niet wat ik kon verwachten. Of Van der Vlugt een van de grootste Nederlandse thrillerschrijfsters is, zoals op het achterkaft staat vermeld, kan ik op basis van alleen dit boek nog niet beoordelen. Feit is in ieder geval dat Herfstlied me erg goed bevallen is. Ik wil niet meer worden gevolgd door Google Analytics Klik hier voor opt-out. Let op, deze functie werkt niet op mobiele apparaten Bestel Herfstlied van Simone van der Vlugt. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Hierna verschenen de thrillers Schaduwzuster, Het laatste offer, Blauw water, Herfstlied, Op klaarlichte dag en In mijn dromen. Aan niemand vertellen, Morgen ben ik weer thuis en Vraag niet waarom vormen de serie met inspecteur Lois Elzinga in de hoofdrol. Als auteur van de Maand van het Spannende Boek 2012 schreef ze het geschenkboekje De ... Herfstlied is een thriller die je zeker gelezen moet hebben. Van der Vlugt bewijst met dit boek wederom, dat ze een auteur van formaat is, en thuishoort in de mooie rij van Nederlandse auteurs. Oordeel: Tine (27) op 26 maart 2009: Ik heb Herfstlied op enkele dagen en met...

INFORMATIE

AUTEUR
Simone van der Vlugt
DIMENSIE
12,73 MB
BESTANDSNAAM
Herfstlied.pdf

OMSCHRIJVING

Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Net als ze erin slaagt een uitgever voor haar werk te interesseren, wordt Leiden opgeschrikt door de moord op een jonge vrouw. Samen met haar collega's zit Nadine boven op het nieuws, waar ze steeds meer bij betrokken raakt. In haar privéleven loopt veel mis en als de vermoorde vrouw uiterlijk een sterke gelijkenismet Nadine blijkt te vertonen, kan ze de gebeurtenissen niet meer als toeval afdoen en beseft ze dat zij en haar zestienjarige dochter Mariëlle gevaar lopen... Vooral als de moordenaar meer slachtoffersmaakt, die op de een of anderemanier allemaal in Nadine's omgeving verkeren. Voorgelezen door Adeline van Lier.

Wil je het boek lezen?Herfstlied in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simone van der Vlugt. Lezen Herfstlied Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN