Praktische gespreksvoering

Praktische gespreksvoering - Onbekend | Nextbestfoodprocessors.com

... opbouwen. Ook leer je aanwijzingen en tips direct in de praktijk te brengen ... Account aangemaakt - Praktische gespreksvoering ... . Begeleid jij wel eens gesprekken in je werk? Of zie je soms bijeenkomsten escaleren en zou je graag op een slimme manier willen ingrijpen? In de mastermodule Gespreksvoering en Begeleiding van de Hogeschool Utrecht leer je alles over groepsdynamiek en interventies. En hoe dit in goede banen te leiden. Lees verder. Wanneer begint de Basiscursus Motiverende Gespreksvoering van Windesheim? Wat zijn de cursusdata en cursustijden? Hoeveel kost de cursus? En op welke locatie zijn de lessen? Voorwoord bij de tweede druk. De eerste druk van het boek Praktische gespreksvoering heeft zijn weg gevo ... PDF Basisvaardigheden en gespreksmodellen ... . De eerste druk van het boek Praktische gespreksvoering heeft zijn weg gevonden in het werkveld en in opleidingen. In de afgelopen zes jaren zijn er veel reacties van lezers, docenten en studenten bij de uitgever of rechtstreeks bij mij binnengekomen. 8092_praktische gespreksvoering .indd 16 01-05-13 10:31. 17 Inleiding Wil je een gesprek kunnen voeren, dan is het van belang dat je begrijpt dat het in de communicatie gaat over iemand die een boodschap uitzendt en iemand die de boodschap ontvangt. In dat spel tussen zender en ontvanger kan er op Samenvatting Praktische Gespreksvoering van Wim Donders en andere samenvattingen voor CCT, Toegepaste Psychologie. Samenvatting Praktische Gespreksvoering van Wim Donders, 2e druk. Hoofdstukken 1 tot en met 5. Praktische gespreksvoering bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt....

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
10,85 MB
BESTANDSNAAM
Praktische gespreksvoering.pdf

OMSCHRIJVING

Praktische gespreksvoering gaat in op de basisvaardigheden van het tweegesprek. Het biedt beknopte theorie en regels voor gespreksvoering en geeft veel praktische aanwijzingen en tips voor het goed laten verlopen van een gesprek.Het boek start met het alledaagse gesprek bij een kennismaking. Daarna worden de gespreksvormen ingewikkelder: van feiteninterview, naar attitude-interview, probleemverhelderend gesprek en slechtnieuwsgesprek. Elk oefengesprek wordt zin voor zin ontrafeld; rollen worden benoemd, waardoor helder wordt wat de structuur van het huidige gesprek is, en hoe een gesprek beter kan worden gevoerd. Speciale aandacht in dit boek is er voor interculturele communicatie en de Human Social Functioningmethode van Eugene Heimler.Op de bijbehorende website staat extra materiaal en antwoorden op oefeningen uit het boek. Via de site kan een docentenhandleiding worden opgevraagd.De dialogen en de praktijkvoorbeelden maken het boek geschikt voor studenten die pas beginnen met gespreksvoering maar ook voor degenen die al veel ervaring hebben en hun vaardigheden willen bijspijkeren.

Wil je het boek lezen?Praktische gespreksvoering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Praktische gespreksvoering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN