"De Kiekeboes 94 - Taxi comité"

...Merkenrecht.pdf PUBLICEER DATUM 2005-11-10 SCHRIJVER none ISBN 9789013021172 Kiekeboe : Nr 24 De anonieme smulpapen ... Jurisprudentiebundel Merkenrecht PDF Boek | BANK72 PDF ... . Mooie eerste druk uit 1984.Ongekleurd, niks in geschreven of gescheurd. Boek vast in boekblok. Bekijk ook eens... In het licht van de vuurtoren is een geweldig boek. We raden u aan het boek van In het licht van de vuurtoren PDF te downloaden op onze website huisdierenopvang-zonnebeke.be Er zijn ook andere boeken van de auteur In het licht van de vuurtoren ... Boek PDF De republiek der vrije geesten | BANK72 PDF ... .be Er zijn ook andere boeken van de auteur In het licht van de vuurtoren ...

INFORMATIE

AUTEUR
Merho
DIMENSIE
8,45 MB
BESTANDSNAAM
"De Kiekeboes 94 - Taxi comité".pdf

OMSCHRIJVING

Als Kiekeboe door zijn baas Van de Kasseien ontslagen wordt, moet hij op zoek naar een andere job. Hij wordt chauffeur bij taxibedrijf Taxi Comitée. Zo komt hij in aanraking met de duistere kanten van het nachtleven in de grootstad. een gewelddadige portiersbende, diamantensmokkel, een extravagante megadancing,... Spilfiguur achter dit alles is de mysterieuze Oost-Europese gangster Baxpell. Terwijl hij in de gevangenis zit, wordt de zaak geleid door zijn al even geheimzinnige luitenant. En welke rol speelt Van de Kasseien in de hele affaire?Meer boeken van Merho.

Wil je het boek lezen?"De Kiekeboes 94 - Taxi comité" in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Merho. Lezen "De Kiekeboes 94 - Taxi comité" Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN