Laat me toch niet gek zijn

Laat me toch niet gek zijn - A.K. Benjamin | Nextbestfoodprocessors.com

...t er meer aan de hand is. Dingen uit het leven van de psychiater duiken op, een huwelijkscrisis, de relatie met zijn ... Athenaeum Boekhandel | Laat me toch niet gek zijn, A.K ... ... ... Laat me toch niet gek zijn online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Kom je er niet helemaal uit op onze nieuwe site? Bel met onze klantenservice. 085 - 006 2099. Vraag? 'Laat me toch niet gek zijn' van A.K. Benjamin is een fascinerend en verontrustend verhaal over wat krankzinnigheid betekent. Het verhaal begint bedrie ... Laat me toch niet gek zijn | LeesKost ... .K. Benjamin is een fascinerend en verontrustend verhaal over wat krankzinnigheid betekent. Het verhaal begint bedrieglijk eenvoudig: een psychiater in gesprek met zijn patiënten. Maar na verloop van tijd krijg je als lezer het gevoel dat er meer aan de hand is. Laat me toch niet gek zijn | ISBN 9789045036601 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Laat me toch niet gek zijn ""Laat me toch niet gek zijn' van A.K. Benjamin is een fascinerend en verontrustend verhaal over wat krankzinnigheid betekent. Het verhaal begint bedrieglijk eenvoudig: een psychiater in gesprek met zijn patiënten. Maar na verloop van tijd krijg je als lezer het gevoel dat er meer aan de hand is. EINDHOVEN - ,,Ik laat me toch niet gek maken door twee hysterische jonge homootjes?", zegt Johan Derksen vrijdag aan het begin van de uitzending in Veronica Inside (VI). Hij reageert op de ophef die ontstond door zijn uitspraken over de brandbrief van twee homoseksuele voetbalsupporters aan de KNVB. In dezelfde minuut van de uitzending oppert hij dat het woord 'homo' niet als scheldwoord ... Laat me toch niet gek zijn - A.K. Benjamin Psychiater herkent zijn eigen problemen in die van zijn patiënten. Angstaanjagend briljant. Onze LeesKost-recensie: Toch is het boek meer dan dat. De therapeut stelt ook zichzelf en de westerse cultuur in vraag.; De A.K. Benjamin Laat me toch niet gek zijn : verhaal van een rafelende geest / A.K. Benjamin ; vertaald door Henny Corver ; met medewerking van Rogier Ladee | Brusselse bibliotheken...

INFORMATIE

AUTEUR
A.K. Benjamin
DIMENSIE
10,64 MB
BESTANDSNAAM
Laat me toch niet gek zijn.pdf

OMSCHRIJVING

"Laat me toch niet gek zijn' van A.K. Benjamin is een fascinerend en verontrustend verhaal over wat krankzinnigheid betekent. Het verhaal begint bedrieglijk eenvoudig: een psychiater in gesprek met zijn patiënten. Maar na verloop van tijd krijg je als lezer het gevoel dat er meer aan de hand is. Dingen uit het leven van de psychiater duiken op, een huwelijkscrisis, de relatie met zijn kinderen, gaandeweg ga je je afvragen wie er in de spreekkamer aan het woord is. Verwoordt de psychiater via zijn patiënten zijn eigen psychische problemen? Zijn die gesprekken een zelfdiagnose, een beschrijving van zijn angst af te dalen in krankzinnigheid? Vol humor en energie, schokkend en onverschrokken persoonlijk toont Benjamin tevens een donkere kant van onze huidige westerse cultuur, die de veroorzaker is van psychische klachten.

Wil je het boek lezen?Laat me toch niet gek zijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.K. Benjamin. Lezen Laat me toch niet gek zijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN