Su-su superster

Su-su superster - Marcel Vaarmeijer | Nextbestfoodprocessors.com

...rderboekhandel, informatie over boeken, muziek ... Recensie: Su-su-superster - Marcel Vaarmeijer - The Book ... ... ... Su-su-superster: een meeslepend verhaal welke mij al snel in haar greep kreeg en waarbij ik nieuwsgierig werd naar Maikel en hoe het met hem af zou lopen. Maikel: een eenzame, onzekere jongen door niemand gehoord en gezien; als lezer voel je met hem mee. Su-su superster (Dutch Edition) y más de 8.000.000 libros están disponibles para Amazon Kindle . Más información Su-su superster 9789000319 ... Su-su-superster, Marcel Vaarmeijer - 9789000318889 ... ... . Más información Su-su superster 9789000319114 De 15-jarige Maikel is een wat aparte jongen. En omdat hij stottert wordt hij vaak gepest en heeft hij nauwelijks vrienden. Daarom sluit hij zich in zijn vrije tijd vaak op in zijn kamer en draait hij oude cds van zijn vader. Su-su superster direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Su-su superster | ISBN 9789000319114 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Su-Su-Superster is een leuk vlot geschreven boek. Hoewel het meer voor de jeugd geschreven is heb ik als ouder(e) er heel veel van genoten. Zonder er al te diep op in te gaan wordt het net iets anders zijn als de algemene "norm" heel goed beschreven en een plaats gegeven. Read "Su-su superster" by Marcel Vaarmeijer available from Rakuten Kobo. De 15-jarige Maikel is een wat aparte jongen. En omdat hij stottert wordt hij vaak gepest en heeft hij nauwelijks vriend... Su-su superster. Auteur(s) Marcel Vaarmeijer. NUR code(s) 284 Fictie 13-15 jaar Imprint(s) Van Holkema & Warendorf Uitgever(s) Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. Taal Nederlands Vers. datum 02/05/2013 NSTC 100017251. De 15-jarige Maikel is een wat aparte jongen. Scopri Su-su-superster di Marcel Vaarmeijer: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Su-su-superster. Auteur: Marcel Vaarmeijer. Nederlands 224 pagina's. Van Holkema & Warendorf. mei 2013. Samenvatting. De 15-jarige Maikel is een wat aparte jongen. En omdat hij stottert wordt hij vaak gepest en heeft hij nauwelijks vrienden. Daarom sluit hij zich in zijn vrije tijd vaak op in zijn kamer en draait hij oude cd's van zijn vader....

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Vaarmeijer
DIMENSIE
10,70 MB
BESTANDSNAAM
Su-su superster.pdf

OMSCHRIJVING

De 15-jarige Maikel is een wat aparte jongen. En omdat hij stottert wordt hij vaak gepest en heeft hij nauwelijks vrienden. Daarom sluit hij zich in zijn vrije tijd vaak op in zijn kamer en draait hij oude cds van zijn vader. Op een dag horen zijn moeder en zusjes Ilse (12) en Roos (13) hem meezingen met een bekend nummer. Het klinkt zo mooi dat ze bijna niet kunnen geloven dat het Maikel is. Met veel moeite weet Ilse hem over te halen om mee te doen aan het populaire tv-programma Superster. Iedereen is ervan overtuigd dat Maikel gaat winnen. Maar de concurrentie is groot en er worden vuile spelletjes gespeeld. Zal het de onzekere Maikel lukken om zich in deze hectische situatie staande te houden?

Wil je het boek lezen?Su-su superster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Vaarmeijer. Lezen Su-su superster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN