Wim oudshoorn over kamerplanten

Wim oudshoorn over kamerplanten - Oudshoorn | Nextbestfoodprocessors.com

...s Veelal gratis verzonden Wim Oudshoorn over kamerplanten | ISBN 9789021000701 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Oudshoorn Wim | Boeken Website.nl ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. over kamerplanten book. Read reviews from world's largest community for readers. Boeken van Wim Oudshoorn lezen? Boeken van Wim Oudshoorn koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Wim Oudshoorn (Leiden, 1934?- Oegstgeest, 25 april 2011) was een Nederlands schrijver op het gebied van groente-, tuin- en kamerplanten en expert op het gebied van buiten- en binnengroen. Oorspronkelijk wilde hij stuurman worden op de handelsvloot maar hij ging werken in het plantenkwekersbedrijf van zijn vader en werd l ... over kamerplanten by Wim Oudshoorn - goodreads.com ... . Oorspronkelijk wilde hij stuurman worden op de handelsvloot maar hij ging werken in het plantenkwekersbedrijf van zijn vader en werd later leraar op verschillende tuinbouwscholen. Living Met Planten nieuw boek over kamerplanten. Auteur: Wim Oudshoorn. Taal: Nederlands 4.5 van de 5. 2 reviews Delen. Afbeelding 1 van 2. Inkijkexemplaar. Auteur: Wim Oudshoorn. Uitgever: Groenboekerij. Nederlands Paperback ... Wim Oudshoorn beschrijft in dit boek de 150 best verkochte kamerplanten. Op elke pagina een plaatje en een praatje. In dat praatje… Meer Kamerplanten, wim oudshoorn over, groen boekerij, 1990, 176 blz. harde kaft, 17,5 op 24,5 cm.handboek voor de verzorging van de meest populaire kamerplanten.inhoud: planten in de k...

INFORMATIE

AUTEUR
Oudshoorn
DIMENSIE
12,16 MB
BESTANDSNAAM
Wim oudshoorn over kamerplanten.pdf

OMSCHRIJVING

Wim Oudshoorn beschrijft in dit boek de 150 best verkochte kamerplanten. Op elke pagina een plaatje en een praatje. In dat praatje wordt niet alleen de plant beschreven maar vooral uitgebreid ingegaan op de verzorging. Het boek wordt ingeleid door hoofdstukken met algemene informatie. Regelmatig terugkerende zaken als watergeven, bemesten en verpotten komen daarin aan de orde, net als belangrijke gegevens over de groeicondities. Ook de moderne teeltmethode-hydrocultuur, watergeefsystemen-wordt niet voorbijgegaan.

Wil je het boek lezen?Wim oudshoorn over kamerplanten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Oudshoorn. Lezen Wim oudshoorn over kamerplanten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN