9 MAANDEN BOEK

9 MAANDEN BOEK - Boormans | Nextbestfoodprocessors.com

...uden. Anders heb je toch snel kans dat je het vergeet of er niet aan denkt ... Invulboek | Lifestyle2Love | 9 maanden dagboek|zwanger ... . Natuurlijk kun je ook alles bijhouden in een schriftje of plakboek maar mijn 9 maanden dagboek ziet er leuker uit en geeft je een leidraad. 9 MAANDEN BOEK (Paperback). Waarom ben ik die eerste maanden toch zo moe? Welke zwangerschapscursus past bij mij? Op welke manier bereid ik me samen met... 9 maanden boek. Les28; 18 april 2017; Ik raad dit product aan. handig in gebruik Fraai design Goede prijs/kwaliteit Een ontzettend leuk ... Mijn 9 maanden boek | Partydeco.nl ... . handig in gebruik Fraai design Goede prijs/kwaliteit Een ontzettend leuk boek wat wij met veel plezier invullen. De vragen zijn leuk en de lay-out is mooi! Ook zijn er genoeg mogelijkheden om foto's erbij te plakken. Kortom een ... Na heel veel verzoekjes is hier dan eindelijk ons 9 maanden boek!!! Een prachtig mooi vierkant DIK gebonden boek met maar liefst 220 pagina'shelemaal in de style die je gewend bent van Bonjour! ♥Dit boek staat vol met leuke, lieve en grappige vragen die jij kunt invullen als lovely mom to be! Bestel Mijn 9 maanden boek van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In dit stijlvolle 9 maanden boek van Creations of Happiness kun je alles over de zwangerschapsperiode bijhouden en opschrijven! Het zwangerschapsboek zit vol leuke gebeurtenissen en mijlpalen om in te vullen, je schrijft iedere twee weken op hoe je je voelt, hoe groot je buik al is samen met natuurlijk een mooie foto. Mijn 9 maanden dagboek. Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er breekt nu een spannende tijd aan, waarin er veel met je lichaam gebeurt. Dit dagboek van Pauline Oud vertelt je wat je allemaal kan verwachten. Het bevat allerlei handige tips en weetjes. Verder...

INFORMATIE

AUTEUR
Boormans
DIMENSIE
7,36 MB
BESTANDSNAAM
9 MAANDEN BOEK.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom ben ik die eerste maanden toch zo moe? Welke zwangerschapscursus past bij mij? Op welke manier bereid ik me samen met mijn partner voor? Doet een bevalling echt zo'n pijn? Zal ik thuis of in het ziekenhuis bevallen? Is borstvoeding beter dan de fles? Hoe combineer ik werk en ouderschap?Tijdens je zwangerschap heb je honderd-en-een vragen. Vragen waar je zelf lang niet altijd het antwoord op weet. En juist daarom is dit boek nu zo'n onmisbare bron van informatie. Want hierin vind je alles over zwangerschap (van het moment dat je nog maar net overtijd bent tot aan de uitgerekende datum), de bevalling en de eerste weken met je baby. Het boek is samengesteld door de redactie van KINDEREN, het maandblad over zwangerschap, baby's, peuters en kleuters, in samenwerking met een team van vooraanstaande deskundigen. En dat is de garantie voor een uniek naslagwerk in deze bijzondere periode van je leven.Voor elke zwangere vrouw en haar partner!

Wil je het boek lezen?9 MAANDEN BOEK in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Boormans. Lezen 9 MAANDEN BOEK Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN