"De Kiekeboes 87 - De Simstones"

...ven door Gazet Van Antwerpen in 2006 Allen in Nieuwstaat 2 De Kiekeboes 26 Album 26 2006 3 De Kiekeboes 36 Het witte bloed 2006 4 De Kiekeboes ... De Kiekeboes 87 - De Simstones - Kinderboek en Stripboek ... ... ... De bestverkochte boeken: Strips kiekeboe. Waar ben je naar op zoek? Bestseller Boeken "De Kiekeboes 87 - De Simstones" Merho. Paperback € 6.99. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips. De biografie van Memphis Depay. Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. 1)Kiekeboe in Carr ... bol.com | De Kiekeboes artikelen kopen? Alle artikelen online ... . De biografie van Memphis Depay. Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. 1)Kiekeboe in Carré-kleur- 1998-nr 6 2)Over koetjes en kalfjes- zw/wit- 1985- nr 28 3)De zoete regen- zw/wit- 1985- nr 29 4)Het lot van Charlotte-... This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that ... Stripwinkel Akim - Online strips, comics, curiosa, manga's en originele striptekeningen bestellen en kopen. Van de allernieuwste tot zeldzame tweedehandse en antiquarische stripboeken. Bezoek ook eens onze stripboekenwinkel in Groningen. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta Kiekeboes, De De naam van deze reeks is vanaf deel 126 (2010) gewijzigd van Kiekeboe naar De Kiekeboes. De herdrukken worden vanaf die tijd ook voorzien van de nieuwe naam. De Kiekeboes 87: De Simstones De Kiekeboes 89: De S van Pion De Kiekeboes 90: Black E-Mail De Kiekeboes 91: De Affaire Chichi De Kiekeboes 94: Taxi Comitée De Kiekeboes 95: Alles Kitsch De Kiekeboes 96: De Incabouter De Kiekeboes 99: Mona, de Musical De Kiekeboes 100: 99 Plus De Kiekeboes 101: In Vuur en Vlam De Kiekeboes 105: Het Boerka Complot Let op er zijn gewijzigde openingstijden: we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 (op vrijdag geen koopavond!) en zondag van 12:00 tot 17:00 De Kiekeboes 87 - De Simstones Stel je voor dat Van de Kasseien de rechten koopt van de stripserie Kiekeboe. Hij is dan niet alleen meer de baas van Kiekeboe, maar ook zijn uitgever. Buy ...

INFORMATIE

AUTEUR
Merho
DIMENSIE
12,51 MB
BESTANDSNAAM
"De Kiekeboes 87 - De Simstones".pdf

OMSCHRIJVING

Stel je voor dat Van de Kasseien de rechten koopt van de stripserie Kiekeboe. Hij is dan niet alleen meer de baas van Kiekeboe, maar ook zijn uitgever. En wat als Van de Kasseien vindt dat hijzelf niet op een gunstige manier in de strip wordt voorgesteld? En dat hij daarom iemand aantrekt om het verhaal te restylen? Iemand die een hekel heeft aan Kiekeboe-strips en eigenlijk een heel andere strip wil maken, liefst zonder de Kiekeboes. Als die man de vrije hand krijgt, komen de Kiekeboes terecht in een verhaal dat hen helemaal niet bevalt en waarin ze zich absoluut niet thuisvoelen. Hun uiterlijk en karakter wordt veranderd. Zelfs hun naam mogen ze niet behouden. Voortaan heten ze 'de Simstones'...Meer boeken van Merho.

Wil je het boek lezen?"De Kiekeboes 87 - De Simstones" in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Merho. Lezen "De Kiekeboes 87 - De Simstones" Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN