LABRADOR RETRIEVER, DE

LABRADOR RETRIEVER, DE - Klaveren | Nextbestfoodprocessors.com

...ador Retriever op de markt! Het boek is samengesteld en ... Eigenschappen Labrador | Labrador Retriever Blog ... ... Koop en Verkoop Retrievers en Labradors op Marktplaats. Honden en puppies kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats De verschrikkelijke waarheid achter de aankoop van een labrador bij bepaalde fokkers. Fokkers verbergen deze waarheden liever. Ontdek tot in detail de rasstandaard van de labrador. De meest effectieve manier om je pup zindelijk te maken. Hier is je labrador ook het meest gelukkig mee is. De ... Honden en Puppies | Retrievers en Labradors - Marktplaats ... . Hier is je labrador ook het meest gelukkig mee is. De Labrador Retriever werd een topper die zich steeds meer liet gelden tijdens veldwedstrijden. In eerste instantie kwam de Labrador uitsluitend in de kleur zwart voor, maar in 1899 werd de eerste gele Labrador geboren uit zwarte ouders. De NLV is een door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland erkende rasvereniging voor Labrador Retrievers. Voor meer info over de Raad van Beheer kunt u terecht op www.houdenvanhonden.nl. Lees meer. Labrador Post. Leden van de NLV ontvangen zes keer per jaar het verenigingsblad, Labrador retriever. Hondenrassen.nl » Rassen. De Labrador Retriever is van oorsprong een apporterende (jacht)hond. Dat betekent dat hij tijdens de jacht wordt ingezet om het geschoten wild op te zoeken en naar de jager te brengen. Het zijn erg meegaande honden, ze zijn erg vriendelijk voor mens en dier. De labrador retriever houdt net zo veel van kinderen als van zijn werk. Labradors houden erg van hun baasje, vooral van kinderen. Ze willen overal bij zijn en blijven niet graag lang alleen. De honden vallen vooral op door hun geduldige en evenwichtige aard. De Labrador Retriever, opvoeding, karakter en kosten De Labrador staat bekend als de ideale gezinshond. Dat is natuurlijk niet voor niets! Maar wat maakt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Klaveren
DIMENSIE
11,47 MB
BESTANDSNAAM
LABRADOR RETRIEVER, DE.pdf

OMSCHRIJVING

De Labrador Retriever, waarvan de oorsprong op Newfoundland ligt, is een tamelijk ongecompliceerde hond. Hij is vriendelijk, graag onder de mensen, dol op kinderen en schept er behagen in zijn baas een plezier te doen. Bovendien is bij blijmoedig, temperamentvol, heeft een goede neus en is vrij gemakkelijk te trainen. Deze eigenschappen maken de Labrador tot een geschikte jachthond, die bovendien moeiteloos het water in gaat als dat van hem wordt gevraagd. De schrijver, zelf een enthousiast Labrador-liefhebber, beschrijft in dit boek de geschiedenis en opbouw van dit voortreffelijke ras en geeft uitvoerig en ter zake kundig aan op welke wijze men de opvoeding en training van deze jachthond ter hand dient te nemen. Daarnaast bevat dit boek gedegen informatie over voeding, fokken, het bezoeken van tentoonstellingen, ziekten en erfelijke gebreken.

Wil je het boek lezen?LABRADOR RETRIEVER, DE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klaveren. Lezen LABRADOR RETRIEVER, DE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN