Onweerstaanbare sjeik

Onweerstaanbare sjeik - Sharon Kendrick | Nextbestfoodprocessors.com

...pe vrouwenversierder en wil hun samenwerking dan ook zo kort en onaangenaam mogelijk maken ... Onweerstaanbare sjeik van S. Kendrick | Boek en recensies ... ... . (1) LANG, DONKER & EXOTISCH - Hartstocht kruipt waar het niet gaan kan, moeten deze onweerstaanbare sjeik, Italiaan en Griek stuk voor stuk erkennen Gestrand in de woestijn, blut en zonder werk, ontmoet Sadie de knappe prins Drax van Dhurahn. (1) LANG, DONKER & EXOTISCH - Hartstocht kruipt waar het niet gaan kan, moeten deze onweerstaanbare sjeik, Italiaan en Griek stuk voor stuk erkennen… Gestrand in de woestijn, blut en zonder werk, ontmoet Sadie de knappe prins Drax van Dhurahn. De goud golvende woestijn, de verlokkende oases, de sprookjesachtige paleizen - en natuu ... PDF ePUB - Bouquet 3242 - Onweerstaanbare sjeik ... . De goud golvende woestijn, de verlokkende oases, de sprookjesachtige paleizen - en natuurlijk de onweerstaanbare oosterse prins die je betovert met zijn donkere ogen... Je vindt het allemaal in deze 15 superromantische e-books! Deze e-bundel bevat de volgende verhalen: PRINS VAN DE WOESTIJN van Kate Walker, GEKUST DOOR DE SJEIK van Annie West, IN DE HITTE VAN DE WOESTIJN van Kim Lawrence, HET ......

INFORMATIE

AUTEUR
Sharon Kendrick
DIMENSIE
7,20 MB
BESTANDSNAAM
Onweerstaanbare sjeik.pdf

OMSCHRIJVING

Hashim Al Aswad is de sjeik waar vele vrouwen van dromen: hij is lang, donker en ongelooflijk knap, en rijk en machtig bovendien. Maar is hij ook trots, arrogant en nogal streng in zijn opvattingen. Wanneer hij gewaagde foto's van zijn geliefde, Sienna, onder ogen krijgt, zet hij meteen een punt achter de relatie. Sienna is diep gekwetst, ook omdat ze niet eens de kans krijgt om het uit te leggen. Als Hashim haar na vijf jaar naar een buitenverblijf weet te lokken om haar te verleiden - blijkbaar kan hij haar niet vergeten - geeft ze zich dan ook niet zomaar gewonnen. Deze keer bepaalt zíj de regels. En dat heeft Hashim nog nooit meegemaakt!

Wil je het boek lezen?Onweerstaanbare sjeik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sharon Kendrick. Lezen Onweerstaanbare sjeik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN